fredag den 8. juni 2012

Første dag på festival

International Quiltfestival Galway Irland åbnede i dag kl. 9.00, vi tog en taxi, det regnede nemllig til morgen. (Til en forandring). Taxichaufføren kendte ikke til festivallen, men vidste udmærket, hvor universitetet lå, hvor den afholdes. Han spurgte til en adresse, det er meget stort området, den havde vi ikke præcist. Ellers ville han da ringe og spørge dem, de er usandsynlig hjælpsomme, de irere!Click to play this Smilebox slideshow
Da vi ankom slog han taxameteret fra og kørte rundt og ledte efter hovedindgangen, til vi så en quilt og sagde STOP. Det var så ikke hovedindgangen, men igen de venlige irere på denne del af udstillingen lukkede os ind til Garden Quilts. Hold da op en oplevelse, jeg har samlet dem her, så du får en lille smagsprøve på det, vi så.
Create your own slideshow - Powered by Smilebox
Dagen bød derefter på begyndervanskeligheder ved udlevering af billetter, efter en halv time var vi halvvejs frem til receptionen. En dame kom så rundt og udleverede armbånd, så vi kunne komme ind. En hurtig rundering og så afsted til et foredrag med Bryan Taphouse fra Fabric Freedom i England. Det var spændende at høre ham fortælle om stoffets vej fra rå bomuld til stofruller i butikkerne. Mon ikke, der dukker stoffer op der fra hos BaliQuilt ;))

Et underholdende indslag var tre unge mænd i kilt, som masserede skuldre, ryg og nakke i 10 minutter for 10 Euro. Det så godt ud - om vi prøvede, skal ikke afsløres her........ Der var ikke mange butikker, men flere spændende af slagsen. Der var rigtig mange gode ideer rundt omkring.

Igen smil og hyggelige snakke med kvinderne i shoppen. Vi spurgte til, om de overhovedet kunne sælge noget til amerikanerne, som var der i et stort selskab. DET kunne de, det var gået over al forventning. Hm, det må være noget med, at når nu vi er kommet afsted, skal vi også have noget med hjem ;))

Vi stødte på kvinder i flotte patchworkskjorter, de bliver sidste del af reportagen fra denne første dag på International Quiltefestival i Galway.
Håber du nød at læse med, vi har nydt dagen.

PS. Quiltersjov er også i dag, men kontoret lukker ned nu, så det må blive i morgen.

3 kommentarer:

  1. Hvor er det spændende at læse om dine oplevelser! Tak fordi du deler dem med os herhjemme!

    SvarSlet
  2. Hej Laila! Hvor er det dog herligt, sikke dog en skøn tur! Jeg havde godt hørt, at irerne er meget gæstfri og imødekommende, og det du fortæller om dine oplevelser, bekræfter det i allerhøjeste grad! Du kommer vel hjem igen? Fortsat god fornøjelse, mange hilsner Inger. P.S. Du fortæller vel, om du fik massage af de flotte fyre, der havde klædt sig ud som skotter?

    SvarSlet
  3. Hej med jer, hvor er det skønt I hygger jer. Og imponerende, at du finder tid, til os her i lille Danmark. Tak for det. Forsat god tur. Hilsen Jane.

    SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.