fredag den 8. juni 2012

Vidunderlig OG regnfuld dag

Hold da op, en helt fantastisk dag. Veronica, den tyske quilter, som også bor på hotellet havde fundet en udstilling i Limerick. Byen ligger små 100 km her fra Galway, en bus og 90 minutter senere kunne vi stige ud i Limerick.

Vi vidste ikke, hvor udstillingen var, men gik rask afsted. Alligevel må vi have set søgende ud, for en langhåret fyr med smukke krøller på alder med os, spurgte om vi havde brug for hjælp. I de to døgn vi har været i Irland har vi oplevet en utrolig hjælpsomhed og venlighed.

Han kendte ikke noget til quilt, men fulgte os til hovedgaden og udpegede vejen til turistkontoret. Der spadserede vi hen og spurgte til udstillingen. Hun kunne ikke finde noget på internettet, men kendte til et quiltcenter. Jow, der var noget om en udstilling i 2011!!!! Veronica sagde, at der røg whiskyen til hendes mand, hihi. Den unge dame spurgte om hjælp hos en kollega, Veronica pressede hende til at ringe. Det viste sig, at udstillingen var hos "City Hall" ikke langt fra, hvor vi fra. Quiltcentret lå 20 minutters gang væk.
Click to play this Smilebox photo album

Vi fandt udstillingen, ikke så stor, men meget interessant.

Efter udstillingen fandt vi en pub, hvor vi fik en sandwich og jeg en irsk pale ale. Lækkert. Der var mægtig hyggeligt og mange mennesker.

Derefter ud i regnen igen og afsted mod quiltcentret, som også skulle indeholde en shop !

Vi kunne ikke finde den og sendte Anne ind i møbelforretning for at spørge om vej. Han slog straks op på nettet, tegnede og forklarede og sluttede med at ringe og spørge i quiltcentret, om der var åbent. Det var der ! Afstig, afsted. Ud i regnen.

Vi ankom MEGET våde til forretningen, som absolut ikke lignede en butik ude fra. Jeg lægger Veronicas billeder af den ud, når jeg får dem.

Igen mødte vi ekstraordinær stor imødekommenhed, jeg er aldrig blevet modtaget sådan i nogen anden quiltbutik, jeg har besøgt. Og det er efterhånden nogen stykker.

"Næh, hvor er I våde, gå ud og tør dit hår, der er håndklæder på toilettet. Vil I ikke have en kop te?" Jo, det ville vi. Vi drak te, fik også kage til og handlede lidt. Tog bussen retur og fandt en pub i Galway til aftensmaden. Der var live irsk musik, hold op, der kunne jeg være meget meget længe. Men i morgen venter International Quilt Festival, så hjem og skrive her og nu i seng.

3 kommentarer:

 1. Ihh, hvor lyder det spændende Laila.....hyggeligt at følge med på din tur herinde - er da overhovedet ikke det mindste misundelig :o)......spændende hvad du får købt af stoffer.
  Fortsat god tur.....

  SvarSlet
 2. Skønt at I fik en dejlig oplevelse ekstra, og det lyder vel nok dejligt med de søde og imødekommende irere. Det er sjovt at høre om oplevelserne på din tur, tak for at du deler, Laila! Mange hilsner Inger

  SvarSlet
 3. Det lyder rigtig spændende. Og det ser hyggeligt ud på billederne. Det er altid dejligt at møde søde mennesker. Man kan godt misunde jer lidt - men kun lidt. Det er også hårdt, men det mærker man først, når man kommer hjem. Så den tid, den glæde. I ser også ud til at nyde det. Dejlig. Hilsen Jane.

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.