onsdag den 30. maj 2012

En blok hver dag - blok 125

Det er ikke blevet til mange blokke i maj og juni ser desværre nok ikke meget bedre ud. Jeg skal afslutte og oplære på mit arbejde, men så skulle det også hjælpe på tid til kreativiteten!

Dagens blok hedder "Star-Spangled Banner" og er en af de store, den måler nemlig 18". Jeg har forsøgt at sætte nogen helt nye batikker i, så jeg er spændt på, hvordan stofferne gør sig. Jeg fandt ikke en helt lys, så det skal der være andre steder i quilten, hvis blokken skal bruges, som den er her. Der skal vist kigges tilbage i kalenderen for at finde en makker at sætte den sammen med. Men det skal nok lykkes - en dag.

6 kommentarer:

 1. Den er spændende og flot! (-:

  SvarSlet
 2. Den er flot! Den ser betydeligt mere spændende ud end blokken i kalenderen, - flot stof! Bliv nu ikke stresset over ting du ikke kan nå, det er bare dejligt de gange du når at lave dagens blok! Mange hilsner Inger

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Inger. Du har ret, ikke stresse - nyde det, vi når.....

   Slet
 3. Ja, den er flot-skønne stoffer. Tag det nu bare roligt. Vi nyder, når du er "på"
  Det skal nok gå altsammen. Hilsen Jane.

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.