torsdag den 10. maj 2012

EQ udfordring maj

Dækkeservietten har nu fået blokken centreret og kanterne tilpasset, så den ender på ca. 40 * 50 cm. Jo, jo jeg har en mand, som synes, at dækkeservietter skal være store.

Nu tror jeg, at den er som den skal være. Men det kan jo altid ændres.

3 kommentarer:

 1. De gule hjørner er meget bedre end de blå...
  Store dækkeservietter...hmm. Måske vil han gerne spise af STORE tallerkner. Dækkeservietten kan jo laves til mindre tallerkner, det er jo op til en selv. Hilsen Jane

  SvarSlet
 2. Flot! Det er en rigtig dejlig dækkeserviet,-dejligt friske farver og et fint mønster. Men jeg synes stadig, at det er synd at dække alt det fine til, når bordet er dækket med tallerkner m.m. Mange hilsner Inger
  P.S. Nu har jeg det: Du syr 12 stykker og inviterer til tag-selvbord, så kan man beundre de smukke servietter hver gang man rejser sig for at forsyne sig med mere mad! Voila! Hvor får jeg det dog fra?

  SvarSlet
  Svar
  1. Fantastisk som du kan finde på. Måske jeg alligevel skal rykke blokken til den ene side, så lidt af den kan ses med en tallerken på?!

   Slet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.