onsdag den 9. maj 2012

EQ udfordring maj

Jeg har stillet en udfordring på facebookgruppen Electric Quilt Skadinavien om design af en dækkeserviet. Min første dækkeserviet er klar, der er brugt et design fra layoutbiblioteket. Derefter stoffer fra Simple Pleasure, men måske skulle blokken sidde til venstre i stedet for til højre.

Det er ser ikke helt rigtigt ud, når billedet bliver lagt op. Men der er tid endnu til at lege videre med den og andre dækkeservietter, inden der skal vælges en sidst på måneden.

Og så kan det være, at de skønne små pinwheelblokke i hjørnerne skal være gule. De forsvinder sørme da helt her. Lad os se, om anden version ikke kunne dukke op i morgen.

Har du fået lyst at være med, så kan du nå det endnu. Kig forbi og se, hvad der sker.

4 kommentarer:

 1. Hold da helt op, den er flot. Super. Hilsen Jane

  SvarSlet
 2. Den er rigtig flot, lækre farver og dejligt stof. Men kan man se alt det fine, når man sætter tallerken, glas og bestik på? Mange hilsner Inger

  SvarSlet
 3. Nej, Inger, det kan mand nemlig ikke. Det har jeg tænkt på, men måske de kan ligge og pynte, indtil der kommer tallerkener på. ;))

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig lige hvad de kan! :-) Mange hilsner Inger

   Slet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.