lørdag den 5. maj 2012

En blok hver dag - blok 121

Sådan "tror" jeg, at den skal se ud.
Det er lørdag den 6. maj, jeg er på Samsø til Strik og Quilt. Lige nu er der ganske stille, så der blev lige tid til at tegne en blok i EQ. Den hedder "Cheyenne" og måler 6". På kalenderen er den lidt anderledes, men vi er blevet enige om, at der er sket en fejl. Med mindre det skulle forestille en fjer på en "cheyenne"-indianer. Du får begge udgaver, så døm selv, hvilken der er rigtig.

Jeg har brugt stofferne fra maj månedspakken.
Sådan ser den ud i kalenderen. Er det en fjer eller en fejl.....
6 kommentarer:

 1. Hej Laila! Jeg er så glad for, at du fik tid til at lave blokken, for den så helt forkert ud i dag, synes jeg! Jeg tror også, at den skal se ud som du er kommet frem til, og den er flot med balistofferne! Mange hilsner Inger. P.S. Fejl i en kalender, hallo, hvad sker der?!

  SvarSlet
 2. Jo, den ser mere "rigtig" ud, den du er kommet frem til. Flotte stoffer. Skønt, du lige fik tid til dette. Håber, der ellers er gang i biksen. Hilsen Jane.

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er rigtig god gang i biksen, kan du tro. Det er bare skønt.

   Slet
 3. Selvfølgelig skal den se ud, som du har lavet den. Det er faktisk en rigtig flot blok.

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.