torsdag den 31. maj 2012

En blok hver dag - blok 126

Dagens blok hedder "Memory Wreath" og måler 12". En traditionel og meget smuk blok, som især er god til at få anvendt stormønstrede stoffer. Jeg har valgt tre stoffer fra DaGama, de er så fulde af farver, og gør mig i rigtig godt humør.

Stofferne fra DaGama er faktisk 150 cm brede, men de nye som kommer i juli er "skåret" ned til almindelig patchwork-stof-bredde, nemlig 110 cm.

Tænk, hvis der blev brugt fx. tre eller fire forskellige farvesammensætninger med kun denne blok. Det ville være flot. Uha, der er arbejde til senere med at lege med det, tror jeg. Jeg bliver nødt til at se, hvordan resultatet bliver.

3 kommentarer:

 1. Hvor er den fin, ligner en indpakket karamel. den vil jeg lægge i mine gemmer.
  Hyggehejsa. Mia

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det har du sa ret i. Og jeg er sikker på, at den IKKE feder. ;))

   Slet
 2. Halløjsa, hvor den er flot! Det var lige den gode ide, jeg kan bruge til det DaGama-stof jeg "kom til" at købe hos dig for snart længe siden, tak for det! Mia har ret, det ligner lækker, indpakket karamel, hyggeligt! Mange hilsner Inger

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.