torsdag den 31. maj 2012

En "karamel"-quilt?

Jeg har farvet og byttet rundt en tid på blokken i dag med forskellige kombinationer. Det er sjovt og lige nu er jeg nået frem til denne quilt.

Sengen kalder, men hold da op, der er altså mange muligheder. Kun en blok anvendt, flere farver alle fra DaGama. Er det kedeligt med kun en blok?

Måske skal jeg prøve med en quilt, hvor den ikke har blokkene på spidsen.

Øjeblik........

En HELT anderledes quilt, ja jeg ved godt, at der ikke er anvendt helt den samme farvesammensætning. Jeg er virkelig glad for designs, hvor blokken er vendt på spidsen, det giver lige noget ekstra.

Hm, jeg prøver lige med andre farver. Vent lidt......................

Jeg veeeed ikke helt, men jeg ved, at jeg stadig bedst kan lide den første!
4 kommentarer:

 1. Hvor er den flot, ja alle tre er flotte, men den første er nu den kønneste ...
  Hilsen Mette

  SvarSlet
 2. Jamen, bliver du ved? De er fine alle tre, synes jeg, men jeg tror nok, at jeg er gladest for den første. Jeg har en svaghed for blokke, der er sat "på spidsen". Hm.., jeg skal lige tænke over det. Mange hilsner Inger

  SvarSlet
 3. Hej Laila, ja, flotte er de, men jeg er mest til den sidst. Jeg kan ikke få nok lyserød/pink. Jeg ÆLSKER de farver. Hilsen Jane

  SvarSlet
 4. Nr. 1 er absolut den flotteste, men alle kan bruges og tænk på alle de farvekombinationer, man kan sy den i.
  Hilsen Anne-Lise B.

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.