fredag den 6. april 2012

Fredagssjov

Uha, selvom jeg har fri fra skolen, så synes jeg dagene går rasende stærkt. Derfor blev fredagssjov denne uge til weekendhygge. Men nu er der fundet en vinder blandt kommentarerne til indlægget, det blev nummer 17.Annelise er dermed vinder af den sidste nye Strip Theraphybog. Tillykke til dig.

Denne uge får du en rebus, som jeg er spændt om, du kan løse. Skriv løsningen i en kommentar herunder, hvis du har lyst. Det er ikke et krav. men hvis du gør, så tæller den med i lodtrækningen. Jeg skal nok skrive den rigtige løsning på fredag.
(Er billedet af rebus for lille, så klik på det. Billedet åbner i lidt større udgave)

Det er heller ikke noget krav, (dem har vi nok af alle vegne fra), at du svarer på ugens filosofiske spørgsmål. Det er faktisk rigtig hyggelig, underholdende og berigende læsning at gennemgå kommentarerne og jeres svar. Jeg lærer meget om mine quilte-kolleger.

Denne uge skal du færdiggøre sætningen her:

Noget af det, jeg nyder mest ved at være sammen med andre quiltere
(online eller i virkeligheden) er....

Gør sætningen færdig og din kommentar deltager i ugens lodtrækning, hvor gevinsten er en flot stofpakke med fire fatquarter. Farver? - dem får du at se næste uge ......

Det blev hele FEM fatquarter OG en rulle tråd, nemlig april månedspakke i balistoffer.

23 kommentarer:

 1. ... at se hvor forskellige vores valg af stoffer, farver og mønstre er. At se hvor fantastisk smukke et mønster kan blive, når fx 15 hver især vælger stoffer til det. Jeg nyder også at blive inspireret af det, andre har gang i. Få ideer til noget nyt, ændre en smule og "hvad nu hvis"....

  SvarSlet
 2. ....den inspiration og alle de nye idéer der kommer i en lind strøm, når man færdes rundt i alle de fantastiske quilteblogs! Jeg er så glad for at være en del af så stort og givende et fællesskab!

  SvarSlet
 3. ....det jeg lærer og ser af, hvad andre quiltere laver.

  Hilsen
  Ingelise

  SvarSlet
 4. Hvorfor jeg nyder at være sammen med andre quiltere?..... Jamen, det er da fordi de er så søde!!! Jeg bliver bare så glad i låget af det, det er så berigende at sy sammen med andre: Snakken går, vi ser hvad andre syr på, giver og får gode råd og tips, taler om nye måder at gøre tingene på, og så hygger vi os! Det kan ikke undgås, at man lærer nyt, det er skønt. Jeg har syet alene i flere år, og det er først efter jeg er gået på efterløn, det har været muligt for mig at "gå til" patchwork. Jeg elsker det!! Mange hilsner Inger

  SvarSlet
 5. Jeg nyder virkelig at være sammen med de andre knus dygtige quiltere, som jeg omgås. Er med i tre grupper og det giver virkelig noget. På den måde har jeg lært det meste af det jeg kan.
  Blogs giver også mange ideer.
  Mange hilsner fra Kirsten

  SvarSlet
 6. Anne Nyvang Christiansen8. april 2012 kl. 11.19

  Det fantastiske fællesskab - den berigende inspiration - den glade forventning - de skønne rejser og ture - de hyggelige samtaler - det tavse fællesskab, når vi syr sammen - de udfordrende kurser - de impulsive udstillingsbesøg - feriesyningerne - når vi vælger fra og vælger til - når vi kan grine af og med hinanden - de gode råd - og sidst, men ikke mindst, den dejlige fordybende varme, der fylder min krop.

  SvarSlet
 7. Det er jo rart at kunne tænke påå at man ikke er den eneste der når de ser et flot stykke stof" Får lyst til at skære det i en masse stykker" og så sy det sammen igen og igen.

  SvarSlet
 8. Sjov rebus, men man kan vel ikke skrive løsningen her? Mange hilsner Inger

  SvarSlet
  Svar
  1. Det må du gerne, de kan først ses, hvis du vil læse kommentarerne. En løsning, rigtig eller forkert, har ingen betydning for lodtrækningen. Det giver et lod uanset dit svar. Så du kan lige så godt prøve, ikk!

   Slet
  2. Så prøver jeg: Påske giver måske ekstra tid til at sy, men tanker er toldfri - så lad ideerne sprudle og hent dem senere. Mange hilsner Inger

   Slet
  3. Rebus : påske giver måske ekstra tid til at sy, men tanker er toldfri så lad ideerne sprudle og hent dem senere.
   Jeg elsker at være sammen med andre quiltere fordi vi alle har samme interesse og det er tilladt at tale om patchwork så meget man vil. På samme tid lærer jeg en masse af dem der har syet i mange år, og sidder man fast kan man altid få hjælp - længe leve patchworken.
   Fra Dorthe Blaabjerg dobla@mail.dk

   Slet
 9. Jeg skrev ikke løsningen, så her er den:
  Påske giver måske ekstra tid til at sy, men tanker er toædfri- så lad ideerne sprudle og hent dem senere :)
  Hilsen Kirsten

  SvarSlet
 10. Påske giver måske ekstra tid til at sy, men tanker er toldfri - så lad ideerne sprudle og hent dem senere.

  Asta C

  SvarSlet
 11. Lisbeth Schwartz11. april 2012 kl. 17.19

  Al den inspiration man får, hjælp hvis man har brug for det, og ikke mindst den hjælp og inspiration man kan give andre. Rigtig hyggelig samvær med andre quiltere.
  Rebus: Påske giver måske ekstra tid til at sy men tanker er toldfri så lad ideerne sprudle og hent dem senere.

  Lisbeth Schwartz

  SvarSlet
 12. Ja jeg er også kommet frem til at påsken gav ekstra tid til at se, og var så heldig at det skete.
  Det bedste ved at være sammen med andre quilterer, ja det er jo mange ting, man kan få hjælp, man kan hjælpe, man kan diskuterer mønstre og farver, og så bare hygge og aftale næste gang man skal mødes.
  hilsen Lene

  SvarSlet
 13. Inspirationen fra alle de andre, og se hvad der kan blive ud af forskellige farvesammensætninger. Ofte bliver det samme mønster meget forskelligt, og det synes jeg er spændende at se. Ofte er der en der har et lille fif, som man måske kan bruge

  SvarSlet
 14. Dejligt at opleve det ikke kun er mig der er på "stoffer" Men vi faktisk er mange.
  Rebus: Påske giver måske ekstra tid til at sy men tanker er toldfri så lad ideerne sprudle og hent dem senere.
  MVH Lone Morsing

  SvarSlet
  Svar
  1. Tillykke til dig, Lone. Du blev ugens heldige vinder. Sender du en adresse, så er gevinsten på vej til dig.

   Slet
  2. Juhu Mange tak og så på fredag d 13 Godt jeg ikke er overtroisk
   Jeg kommer ind i din butik i morgen, da jeg skal til Slagelse og Kbh
   Så du kan spare portoen
   Mvh Lone

   Slet
 15. Påske giver måske ekstra tid til at sy, men tanker er toldfri, så lad ideerne sprudle og hent dem senere. (-: At være sammen med andre quiltere giver mig en masse inspiration ( og grin). Det er osse dejligt at kunne hjælpe hinanden. En gang imellem bytter vi rester, og vi tager osse på udstillinger eller andre ture. To gange om året tager vi til åbent hus i Sorø. Sy og Rens åbner privaten, og det er bare hygge og gode ideer. (-:

  SvarSlet
 16. Det giver en masse inspiration at være sammen i klubben. Ser frem til at skal afsted til syning.

  SvarSlet
 17. Løsning på rebus: Påsken giver måske tid til at sy, men tanker er toldfri, så lad ideerne sprudle og hent dem senere.
  At være sammen med andre quiltere giver mig ny inspiration, giver mig ideer til nye teknikker og ikke mindt et godt grin. Det er altid hyggeligt.
  Helle Svensson

  SvarSlet
 18. Først en tak til dig Laila - super service ;0)
  Løsning på rebus:Påske giver måske ekstra tid til at sy, men tanker er toldfri - så lad ideerne sprudle og hent dem senere.

  Noget af det, jeg nyder mest ved at være sammen med andre quiltere
  (online eller i virkeligheden) er....
  den inspiration man kan hente hos andre - man lærer hele tiden nye ting og får masser af ideer - jeg mangler bare tiden til alt det jeg gerne vil sy - men det kommer .... og så er det selvfølgelig hyggeligt at sidde og sy sammen.
  Hilsen Trille

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.