mandag den 9. april 2012

En blok hver dag - blok 99

Dagens blok hedder "Five Patch Frame" og måler 10". Navnet henviser til blokken opbygning, nemlig en five patch blok. Altså en blok opdelt i fem gange fem kvadrater, denne har så et stort kvadrat i centrum. Derfor bliver "Five Patch" en ramme (frame) omkring centrum af blokken.

Centeret er så stort, så jeg ikke kunne undgå målebåndet. Der skal ´jeg nok finde et andet billede af stoffet uden det på.

3 kommentarer:

 1. Det er en sød blok, og den ser da bare dejlig ud med med det skønne stof! Skidt med målebåndet, Laila! Mange hilsner Inger

  SvarSlet
 2. Den er da flot, jeg er helt vild med stoffet i midten, har du det i metermål?

  SvarSlet
  Svar
  1. Selvfølgelig, Inge ;)) Hvis du søger på Persia, kommer alle stofferne frem. Linket til den i midten er her http://baliquilt.dk/shop/persia-floral-brown-1498p.html

   Slet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.