tirsdag den 10. april 2012

En blok hver dag - blok 100

Dagens blok hedder "Footstool" (fodstol??) - er der mon nogen, der har en god forklaring / fortolkning på det navn? Skriv en kommentar og lad mig høre din forklaring.

Blokken måler 10", så hvert felt i fivepatch-blokken er altså 2" i færdigt mål. Stofferne er igen fra Persia, her små blomster i brune/røde nuancer og rød mellemmønstret.

Blokken blev sat i en enkel quilt kombineret med en blok i blå farver. Småblomstret og mellemmønstret, bare i blå. Jeg lagde ud med en af de skønne stormønstrede, men det blev for spraglet efter min smag.


Har du husket din kommentar på ugens quiltersjov? Skriv løsningen på rebussen og få et lod, skriv svaret på ugens spørgsmål og få et lod mere. Der trækkes lod om en fatquarter-månedspakke.

1 kommentar:

  1. Fodskammel, tror jeg, men hvor er skamlen henne i blokken? Jeg kan ikke få øje på nogen skammel
    at smække benene op på! Jeg synes, det er en fin og anvendelig blok, og det ser rigtig lækkert ud, med det stof du har brugt, flot!! Mange hilsner Inger

    SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.