mandag den 9. april 2012

Målebåndet er væk!

Tusind tak til Asta C for hendes hjælp til at få målebåndet væk fra stoffet i blok 98. Jeg havde set knappen, men kendte ikke helt til funktionen.

Nederst i højre side i EQ er en "fuzzy cut" knap. Altså en knap, som lader dig vælge det stykke af stoffet, du gerne vil have i blokken.

Det løste problemet med målebåndet undtagen, hvor delen var så stor, så målebåndet dukkede op igen.

Denne løsning afstedkom lidt leg med farver, fordi der kun er en blok i quilten med blok 98. Ofte har jeg skrevet, der kunne bruges forskellige farver på blokken og det har så gjort. Jeg synes faktisk rigtig godt om resultatet. Samme blok - forskellige stoffer fra Persia kollektionen.

2 kommentarer:

  1. Flot! Skønt med lidt fest og farver! Det var da herligt, at du fik fjernet målebåndet med Astas hjælp, hurra for quiltere, der hjælper hinanden! Mange hilsner Inger

    SvarSlet
  2. Det er blevet en meget "friskere" quilt. Spændende. Hilsen Jane.

    SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.