torsdag den 22. marts 2012

En blok hver dag - blok 82

Dagens blok hedder "Kaleidoscope" og måler 15", det var lidt sejt at få den tegnet i EQ. Det drillede med antallet af snappoints (der hvor stregerne skal sidde fast), jeg kunne ikke greje, hvordan jeg skulle få tegnet trekanterne. Men løsningen var at tegne diagonalstregerne først, så kan der tegnes videre på de streger. Ja, det er lidt indforstået EQ-sprog, jeg viser det en dag. ;))

Jeg er tilfreds med blokken, ville bare have det sort-hvid-blomstrede med. Kan godt se, at det tager lidt opmærksomhed fra stjernen, derfor valgte jeg meget mørke til at fremhæve den.

Det er stadig Normandy Court, der er brugt.

Inger skriver, den er rodet. Derfor vil jeg lige vise, hvordan den ser ud med et mere ensfarvet stof. Selvom jeg syntes, det sort-hvidblomstrede er så flot. Ja, så må jeg indrømme, at effekten er bedre med den nye sammensætning.

3 kommentarer:

 1. Den fik du da til at se ret spændende ud, Laila, det kan jeg da godt forestille mig var svært. Blokken synes jeg er rodet, jeg synes at det virker som om, at der er 4 små trekanter for meget,(dem med spidserne ind mod midterfirkanten). Det er ikke din skyld, Laila, det er blokkens, undskyld! Mange hilsner Inger

  SvarSlet
 2. Du har ret, Inger, men desværre tror jeg, det rodede look skyldes det sort-hvidblomstrede stof. Hvis det havde været ensfarvet, så var den mere rolig. Jeg prøver at lægge et billede ud, så du kan se det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hold da op, hvor det hjalp! Jeg har helt sikkert lært noget om, hvor meget stofvalget betyder, tusind tak! Den blev vel nok flot, betydelig kønnere end blokken i kalenderen, godt gået, Laila :-) Mange hilsner Inger

   Slet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.