fredag den 23. marts 2012

Quiltesjov

Fredag igen, uha tiden går stærkt. Klokken er lige lidt over syv, så måske er ungerne i gang med Disneysjov allerede....

Vinder af en fatquarterpakke blev: Quie, så send mig en mail med din adresse, så er gevinsten på vej til dig.

Ugens quiltesjov er en leg med ord. Se om du kan finde ordene blandt alle bogstaverne. Det er kun for sjov og intet krav for at deltage i ugens lodtrækning. Hvis billedet er for lille, så prøv at klikke på det.

Gevinst i denne uge er en pakke Hobbs Heirloom 80/20 Blend mellemfoer 200 x 244 cm.

Så god fornøjelse med quiltesjov og skriv lige en komemntar med svaret på dette spørgsmål:

Hvilken snack eller mad vil du helst indtage, når du er travlt optaget af at sy?

Mit svar ville være, at jeg rigtig gerne ville have frisk kaffe med mælk, lidt chokolade og så ellers nyde duften af en lækker middag tilberedt af min mand. Som så IKKE skal indtages i syrummet, der bliver det ikke til meget spisning.

13 kommentarer:

 1. Jeg indtager ingen snacks når jeg syr. Her er kun vand på syværelset og en enkelt kop kaffe i behørigt afstand fra stofferne ....
  Hilsen Mette Olsen fra Svendborg
  http://framettesunivers.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. Det kan ske, jeg fortærer en Alt-i-en kiks eller en müslibar, og så er vandflasken altid lige ved hånden!

  Jeg må desværre opgive den sjove ordleg denne gang, da bogstaverne er for små for mine gamle øjne ;-)

  Hilsen Annelise
  Nyborg

  SvarSlet
 3. Jeg starter min dag med 1 liter vand og 2 stk. rugbrød. Herefter står den på kaffe eller te. Ofte glemmer jeg så tiden, når jeg syer, så jeg først får min frokost hen på eftermiddagen - som indtages i køkkenet og ikke blandt mit sytøj.

  Mange hilsner fra
  Bettina

  PS: Laila, jeg har ikke tidligere deltaget i disse konkurrencer, så jeg er lidt i tvivl om, hvor jeg skal skrive løsningen på spørgsmålet - da jeg jo afslører "ordet" i dette forum, så alle kan læse det?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Bettina
   Der er ingen løsning, som skal indsendes denne uge. Det vil fremgå af indlægget, hvis du skal det. Ordlegen er kun for sjov, hvis du har lyst.

   Hvis du vil deltage i ugens lodtrækning, ja så skal du skrive et svar på spørgsmålet. Og det har du jo gjort. Så alt er bare perfekt.

   Slet
 4. Anne Nyvang Christiansen24. marts 2012 kl. 08.12

  Kære Laila.

  Tilslutter mig, at jeg ikke spiser, mens jeg syr. Det har jeg slet ikke tid til at tænke på. Men det er dejligt at tage en pause og så står den ofte på en ostemad på rugbrød eller grovbrød, dertil mælk, vand, kaffe.

  Ordlegen er lige noget for dansklæreren ! - så glæder mig til i morgen, hvor jeg har god tid til at løse den. I dag glæder jeg mig til et spændende kursus med Bettina Andersen.

  SvarSlet
 5. Hej Laila,
  det er et godt spørgsmål, som jeg aldrig har tænkt over, for faktisk er det sådan, at det eneste tidspunkt hvor jeg kan lade være med at spise og slikke, er når jeg syr. Jeg skal bare ha´en flaske vand i nærheden. Men hvad beviser et blik i spejlet? At jeg syr for lidt!!!!*lol*
  God weekend!
  KH
  Bente

  SvarSlet
 6. En varm Cocio og en af Birtes hjemmebagte kager. Ellers en lille skål med lidt blandet ikke at kimse af.
  Ikke fordi man trænger, men man tænker nu bedre.Og man skulle jo nødig tabe sig "bare" fordi man sidder og syr.
  KH SUsanne

  SvarSlet
 7. Jamen, det har jeg da aldrig rigtig tænkt på! Ifgl. min mand har jeg altid et krus kaffe eller te, som har det med at stå og blive koldt, fordi jeg glemmer det. Jeg er også på saltlakrids (uden sukker). Hvis jeg bliver sulten, tager jeg en rugbrøds-klapsammen, som indtages stående, jeg bliver rastløs af at sidde for længe ned af gangen. Mange hilsner Inger

  SvarSlet
 8. Næh, hos mig bliver der ikke spist eller drukket noget, når jeg syr.
  Mvh Asta Christensen

  SvarSlet
 9. Jeg spiser ikke mens jeg syr. :) Glemmer også at drikke.
  I øjeblikket syr jeg slet ikke :( Brækket håndled. Surt. Er ved at få abstinenser.
  Deltager med tre lodder.
  Knus Kirsten

  SvarSlet
 10. Dansk vand og en hurtig rugbrødsmad,er hvad den står på hos mig, og hvis der er en pose vingummi i nærheden så er det helt på toppen
  Knus fra Hanne

  SvarSlet
 11. Jeg vil - som mange andre - også gerne frabede mig mad og drikke sammen med sytøj og mønstre. Har engang oplevet på et kursus, at en var så uheldig at vælte en stor krus te hen ad bordet, ud over flere quilts og ned i en kurv med diverse materiale. Det var så synd for hende.
  Kh Inge Lise

  SvarSlet
 12. Hej, jeg har slet ikke tid til at tænke på snacks når jeg syr, jeg er så spændt på, hvordan resultatet bliver.God week end KH Birthe

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.