onsdag den 21. marts 2012

En ny blok hver dag - blok 81

Dagens blok hedder "Patches and Leaves" og måler 12". Jeg elsker bare, når blokken bliver sat på spidsen. Det giver liv og dynamik, bladene er lidt sødt her. Det er stadig Normandy Court, som er brugt.

Jeg tænkte straks på hjerte- og firkløverblokkene fra forleden, da jeg så dagens blok. Dem har jeg brugt til endnu en "MÅ-sy"-quilt. Uha, der er ikke timer nok i døgnet.2 kommentarer:

  1. Ja, hvad skal man sige? Jeg er jo ikke helt vild med blokken, og slet ikke hjerteblokken du har sat den sammen med. Men du har fået lavet en fin quilt ud af det, det er godt gået! Det bliver altså flot med de stoffer, måske skulle man snart købe noget? Men så blev jeg jo fristet af Kaffe Fasset FQ, så måske senere? Mange hilsner Inger

    SvarSlet
  2. Hej, ja, jeg syntes, den er spændende. Og den er anderledes. Du har ret, hvorfor er der kun 24 timer i døgnet.Hilsen Jane.

    SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.