søndag den 8. januar 2012

En blok hver dag - blok 8

Dagens blok skulle bare tegnes og så var det slut. Den var kedelig ogkke værd at se på. Aaah, nu er der gået en god times tid. Hvordan kan jeg glemme noget centralt som farver!

Pludselig var det igen sjovt og så kunne jeg lige og hvis jeg nu ændrede lidt på blok 4 og så og så.....

Det var jo heller ikke meningen at designe quilt, men det endte med at blive en mere, som jeg gerne vil sy. Kan jeg få 10 timer mere i døgnet eller......
Det blev til et lækkert (jeg elsker blå) slumretæppe med to af blokkene fra kalenderen. Blok 4 blev rettet lidt til, så hjørnerne støder fint sammen og danner flot mønster.

Stofferne er Normandy Court fra Bernatex og så to stoffer fra DaGama Tekstiles.  Faktisk er Normandy også i brune og sorte nuancer, så det kunne være sjovt at sætte dem i og se, hvordan den så kommer til at se ud.

2 kommentarer:

 1. Hej Laila.
  Tusind tak for din gode blog.
  Jeg er jo begynder i EQ havde aldrig hørt om det før 14 dage før jul og fik det så i julegave! Pragtfuldt.
  Der er uanede muligheder, men jeg har dog endnu ikke fundet ud af hvordan jeg får printet noget som helst UD af computeren... :-/
  Du skulle ikke tilfældigvis lave og/eller kende nogen der laver kurser i EQ vel?
  Mange hilsner
  Lone.
  charmetroldens.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Jeg regner med at afholde kurser online og måske også fysisk. Der findes en skandinavisk gruppe på Yahoo, hvor der er meget god hjælp at hente. Jeg forsøger at finde adressen og skriver et indlæg om det. Skriv gerne, hvis der er noget, du vil spørge om. Men det er en god ide at se hjælpevidioerne i EQ. Det hjalp mig. EQ har også en hjemmeside, hvor der er små opgaver. Jeg prøver at samle et indlæg om hjælpemulighederne.

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.