torsdag den 3. marts 2011

Rygsækken er færdig

Så lykkedes det! Knappen er syet i for et øjeblik siden, tirsdag aften syede jeg bund og tittekant på. Brugte en knaphulsting, den "flader" ligesom kanten ud. Det vil jeg ikke have næste gang, jeg syr efter mønstret. Men nu er den klar til at møde sin ejermand (kvinde), men først om en måneds tid, når hun har fødselsdag.

I dit it!! The button has been sewn on the the bag just a minute ago. Tuesday I sewed the bottom of the bag and the peep edge. I used a blanket stich and this made the edge a bit flat. I do not want this next time, I use the pattern. But the the bag is now ready to meet its owner in about a month on her birthday.

3 kommentarer:

 1. Wow Laila, den er rigtig flot! jeg er mindst lige så glad for det fine resultat, som du er ☺
  Håber at du har lyst til at sy flere rygsække.
  kh
  Bente

  SvarSlet
 2. Hej Laila

  Den er blevet rigtig god. Jeg skal sy min færdig i morgen hvor vi har syweekend hos Grænsequilterne. Så skal der nok komme billede på bloggen, jeg har nemlig også fundet den perfekte knap.
  Hilsen
  Jeanette

  SvarSlet
 3. Hej Laila,
  Din rygsæk er blevet rigtig flot.
  Jeg har endnu ikke fundet den helt rigtige knap, men mon ikke det lykkes på et tidspunkt.
  Hilsen Linda

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.