fredag den 4. marts 2011

Marts-udfordring

Marts måned byder på en ny udfordring fra EQ: En quilt med fire blokke, som skal anvendes til at fejre en begivenhed. Jeg har valgt at indsende to quilts, som begge er tilegnet mit barnebarn Lunas dåb. Det er sjovt at udfordre sig selv og udforske EQ-mulighederne undervejs. Giv lyd, hvis du gerne vil have EQ-filerne.

EQ has a new challenge
Design a quilt with a 2x2 horizontal layout in honor of a special celebration. A "Four Block" quilt is a traditional setting for four large (usually complex) blocks that complete the quilt top. Borders can be added around that center."(from EQ website)
I chose to dedicate two quilts for my granddaugther Luna at her baptism. It's so much fun to challenge your self and explore the possibilities in EQ during the design proces. If you want the files for the projects, please let me know.

3 kommentarer:

 1. Hej Laila, de er begge meget flotte!
  Dog kan jeg bedst lide nr.2 men det er nok fordi jeg meget gerne vil sy en Storm a See engang ☺
  Kh
  Bente

  SvarSlet
 2. Hvor er de bare fine.

  SvarSlet
 3. Hvor er de flotte dine mønstre tilegnet Luna.
  Jeg har EQ6 men har aldrig rigtig kunnet finde ud af at bruge det ( er ikke så god til det engelske )Men må da nok sige at lysten har jeg, måske finder jeg ud af det engang.
  God Weekend
  Hilsen Linda

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.