mandag den 7. marts 2011

Leg med EQ

Jeg har syet så mange quilts de seneste dage - og så uden at det har kostet hverken tråd, stof eller nåle! Electric Quilt er nemlig blevet brugt og jeg har leget og puslet, flyttet blokke, hentet stof og prøvet mange forskellige muligheder. Og alligevel har jeg kun set en brøkdel af det hele. Men det er sjovt. Se bare hvor forskellige de bliver ved at skifte stof, blokke eller kanten. Elsker den savtakkede, men uha, den er vist ikke sjov at sy.

I've made numerous quilts the last couple of days - and I didn't use any thread, fabric or needles! Electric Quilt has been used and I've been playing, puzzling, moving blocks, got more fabric and tried some of the many possibilities. And yet I've only seen a very small part of it all. But it's fun. Just take a look and discover just how different they turn out when changing fabric, blocks or the border. Just looove the sawtooth border, men ooh, I think it's a hard one to make.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.