torsdag den 24. februar 2011

Klargøring til kursus

Fra Nordlichts hjemmeside
Jeg har nu fundet stoffer frem til kursus i Tyskland hos Nordlicht Patwork på lørdag. Vi er tre, som kører derned i morgen fredag, så vi kan være friske til kursusstart lørdag morgen. Indholdet er en lille rygsæk, som har mange fine detaljer. Jeg er spændt på resultatet, enten skal den sys af grøn, grøn, grøn eller lys, grøn, rød. Hm, ikke nemt og så har Kerstin garanteret noget på hylderne, der frister.

I've found possible fabrics for the seminar in Germany on saturday. I'm going with two friends and we'll be driving tomorrow and booked a room in a small inn. Hope to fresh for seminar saturday morning. We will be making a small rucksack with a lot of fine details. I'm as usual eager to watch the result. It will be made of green, green, green or light, green, red. Hm, not easy and Kerstin probably has many tempting fabric in the shop.


3 kommentarer:

 1. Oh that is a neat pattern , it should be fun to make ,have fun and I can't wait to see the result . Have a great time .
  hugs Sheila

  SvarSlet
 2. Hej Laila.
  Håber, du har haft et fint kursus hos Kerstin og glæder nmig til at se din rygsæk.
  I et tidligere indlæg har du vist nogle smukke tulipan blokke. Må vi ikke se lidt mere? De ser bare så vidunderlige smukke ud.
  God weekend :-).

  SvarSlet
 3. Hej Laila.
  Tak for sidst, jeg håber at I er kommet godt hjem.
  Træls at din rygsæk ikke blev hel færdig, forhåbentlig finder du hurtig tid og energi, til at rette på tittekanten og til at sy bunden i. Jeg er meget spændt på at se den færdige taske og også alle de andre du som du forhåbentlig syr.
  god søndag!

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.