torsdag den 2. december 2010

Tulip Placemats

The fabric has chosen for sewing with a small guild "Sibberne" saturday. We will be sewing appliqued tulips and the patterns are for place mats, table runner, tablecloth and small placemats for a cup or glass. What are they called in English??

Please let me know, if you know ;))

I've chosen red and orange for the big part of the placemat and black for the smaller part. The greens are for for the appliqued tulip.

In Danish:
Stoffet er valgt til lørdagens syning med en lille gruppe "Sibberne". Vi skal sy applikerede tulipaner, mønstret er til både dækkeservietter, løber, dug og kaffebrikker. Jeg har valgt dækkeservietter.

Til den store del af servietterne har jeg valgt røde og orange stoffer og til den lille del sorte. De grønne er til tulipanerne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.