torsdag den 2. december 2010

2. december

December 2. and a new block for the Christmas Quilt is ready behind the door of the day. The video shows how to coat a plate with fabric and other ideas for christmas presents or just prensents.

If you would like the templates for the block, click here. The fileformat is xps, this is what EQ7 makes. Comment if it doesn't work and i'll try to find a solution.

And the link for yesterday is here.

Don't hesitate to comment or post YOUR blogadress. I would very much love to hear from you.

Visit calendar and open the door.

In danish:
Anden december og en ny blok til julequilten er klar bag dagens låge. Videoen viser, hvordan du kan fremstille en tallerken med stof på og andre gode ideer til julegaver eller måske gaver i det hele taget.

Hvis du gerne vil have skabelonen til blokken, så klik her Filformatet er xps, det er EQ7 som gemmer i dette format. Skriv hvis det kniber med at åbne den. så vil jeg prøve at finde en løsning.

Linket til blokken i går er her.

Tøv endelig ikke med at skrive en kommentar eller skrive et link til DIN blog. Jeg vil elske at høre fra dig.

2 kommentarer:

  1. Hej
    Hvor finder jeg vidoen ??

    Hilsen Hanne

    SvarSlet
  2. Den skulle gerne være i en afspiller, som er på siden i julekalenderen. Der hvor blokken også vises.

    SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.