lørdag den 15. juni 2019

Så kom dagen endelig

Hold da op, så kom dagen endelig. Der er kreativt MidsommerMarked igen i denne weekend.

At se hvordan lokaler og aula fovandles fra "grå ælling" til et sandt mekka for kreative sjæle, det er noget af det mest fascinerende at opleve.

Jeg håber, at du kigger ind på min stand og hilser på. Det kunne være hyggeligt. Og til dig, som bor for langt væk - du vil være savnet.

Du får et billede af min stand på vej til pragt med godt sy-års tema. Jeg vil ikke afsløre den før i morgen, dem som kommer skal kunne blive overrasket. Derfor er den ikke at se online, før efter åbningstid eller lige før i morgen.

Hvis du vil, kan du nu bestille dit eksemplar af Kreativt MidsommerMarked 2019 til en pris på 175 kr. Det kan du lige til og med søndag. Du får et link her, den sendes til dig på mandag.

Til dig, som allerede har forudbestilt, så er du velkommen til at lægge den i kurven og så bliver den sendt til dig også. Jeg skal nok strege dig på listen.

Til dig, som kommer og henter den på MidsommerMarked, så skal du ikke gøre mere. Bare komme og spørge efter den på min stand.

Jeg holder en fridag mandag, men er tilbage igen på tirsdag fyldt med ny energi.

Kan du have en aldeles fortryllende weekend.

Glade hilsner
Laila
BaliQuilt

1 kommentar:

  1. Inger R.
    Hej Laila! Ih..., hvor jeg glæder mig til i morgen, når jeg kommer til Korsør! Det bliver forhåbentlig lige så hyggeligt, som det plejer. Man møder altid nogen, man kender, og man har også mulighed for at snolde lidt. Og så kigge på de hele, selvfølgelig! Tak for puslespillet, vi ses, på gensyn
    Inger

    SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.