lørdag den 8. december 2018

Skal det være dig, som vinder?

​​​​​​​
December er godt i gang og det er tid til at finde en heldig vinder af en gratis quiltning. 

Du kan vælge at quilte selv eller du kan få mig til det. Gevinsten dækker en quilt på max 150 x 200 cm med et enkelt mønster fra kant til kant.

Er din quilt større, så afregner vi bare forskellen. Der er ikke mellemfoer og bagside med. 


Vinderen trækkes på onsdag og får direkte besked.
Bestil på webshoppen eller kom i butikken for mindst 175 kr, så er du automatisk med i lodtrækningen. Husk du får 5 % i bonus på alle varer, også på tilbudshylden

Og der er jo altid brug for en rulle god tråd og lidt mellemfoer. Så er du klar til at quilte.


Hav en skøn weekend.
Glade hilsner
Laila
BaliQuilt

4 kommentarer:

  1. Inger R.
    Hej Laila! Tak for puslespillet, det er altid hyggeligt! Det er også spændende og flot med quiltemaskinen, og en rigtig fin, blå quilt, der er gang i på maskinen. Jeg har desværre været ikke-aktiv på quiltefronten et par måneder, p.g.a. et brækket håndled, øv! Men nu lysner det vi efterhånden, så nu skal der genoptrænes. Men jeg elsker da at læse + at se billeder om patchwork, og at være sammen med sy-veninderne! Mange hilsner jertil alle, og tak for din hyggelige hjemmeside, Laila, Inger

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Inger
      Det er da ikke godt med dig og et brækket håndled. Håber snart du er ovenpå igen. Så dejligt, at du læser med her.

      Slet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.