lørdag den 25. august 2018

En løve kan også blive træt

Kære patchwork-ven

Kender du det? Nogen uger er bare hårde ved en, du har måske sagt ja til lidt for meget. Men tænker, det går nok. Eller du har gennem noget tid overhørt dine egne pausesignaler.

Summa summarum - denne uge har været hård for mig, derfor bliver det kun lige et puslespil til jer, som jeg ved, sidder og venter på det hver lørdag. TAK for det. 


Hav en skøn weekend, og måske ses vi i Odense. 

Glade hilsner
Laila
BaliQuilt



1 kommentar:

  1. Inger R.
    Hej Laila! Tak for puslespillet, det er altid hyggeligt! Det er en dejlig quilt, du har på quiltemaskinen, det tern-mønster dur altid!
    Søde Laila, glem nu ikke dig selv! Det er fantastisk flot, at du overkommer helt utrolig meget i din herlige butik, rejser, træf, midsommermarked m.m. Vi har alle meget glæde af din kreativitet, men både du og vi er alle sammen "bare" mennesker: Vi kan blive stressede, og vi kan blive syge af det! Pas nu på dig selv og hyg dig, mange glade hilsner
    Inger

    SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.