lørdag den 9. juni 2018

Tusinde tak for at gøre MidsommerMarked til endnu en flot oplevelse

Kære Patchwork-ven

En uge er der gået, når dette nyhedsbrev rammer din mailboks. Jeg vil gerne sige tusinde tak til dig, som var med til at gøre Kreativt MidsommerMarked til en fantastisk oplevelse.

Jeg kan vKreativt MidsommerMarkedist roligt sige, at det var endnu en kreativ og inspirerende weekend med mange glade besøgende. Der kom faktisk tæt på 1300 i år, det er rekord. Så varme kan ikke holde patchworkere væk.

Ugen er brugt på at "rydde op" efter festen, der ligger små bunker hist og pist, som skal på plads. Det er næsten lykkedes. Jeg satser på, at der mandag er rent bord.

Datoen for næste års MidsommerMarked er fastsat til 15 . 16 juni 2019, så sæt kryds i kalenderen. Smut også lige over og giv Kreativt MidsommerMarkeds facebookside et like. Så får du nemlig automatisk besked, når der er nyt vedrørende markedet.


Hav en fortryllende weekend og kig forbi butikken, der er åbent både lørdag og søndag. 

Glade hilsner
Laila
BaliQuilt

PS Puslespil er der også, bare tril lidt længere ned på siden. Og det er vist et af de svære. Men jeg er sikker på, at du kan klare det. 

1 kommentar:

  1. Inger R.
    Hej Laila! Ja, jeg siger også tak for sidst! Vi havde en dejlig dag, så en masse smukke quilts, lækre stoffer, lækkert garn og sjove (nyttige) dimser og værktøj. Selvfølgelig var der også stof og garn, der bare skulle med hjem, det er da helt klart! Det er også hyggeligt, at man altid møder nogle, man kender, og også kommer i snak med nogle man ikke kender. I det hele taget et fint arrangement, ikke for stort og ikke for småt, med en rigtig god stemning, tusind tak! Håber du er kommet på plads og i orden igen, pas på dig selv, mange hilsner Inger.
    PS. Også tak for puslespillet!.

    SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.