lørdag den 19. maj 2018

Kreativt MidsommerMarked er lige om snart - håber vi ses

Om to uger ved denne tid er 20 butikker klar til at åbne lørdag morgen for dig og alle de øvrige patchworkere, som har planlagt besøg på årets (måske) hyggeligste marked. Nemlig Kreativt MidsommerMarked i Kulturhuset på Skolegade i Korsør. Det afholdes i år for fjerde gang og er nu en fast tradition i juni måned.

Du kan læse alle detaljer på hjemmesiden og der er også oplysninger at hente på facebooksiden.
Det er på høje tid at få sikret sig, at frokosten er klar til dig. Spar både tid og penge ved at forudbestille. Menuerne fås kun ved forudbestilling, i weekenden vil der være lette menuer.


To hele dage har det taget her at få udvalgt og skåret til BaliQuilts menu på MidsommerMarked. Jeg lover, at der er nok til alle, når der åbnes for servering.

Menuen står på durumruller (3 meter stof) eller forårsruller (1 meter stof) eller nuggets (30 cm stof).

Ingen risiko for allergiramte, men en advarsel til dig som bare er vild med flotte stoffer til en god pris. Du vil følge dig fristet. Så har jeg ikke sagt for lidt.

Weekenden byder også på demonstrationer, faktisk 20 om dagen. Altså små korte seancer, så mød op til tiden, så planen holder. Der vil være masser af tips og tricks at hente. Og det er helt gratis.

Forberedelserne fortsætter de næste to uger for at være klar til "festen". Hvis du har holdt en større fest, så ved du, hvor meget der er, som skal være klar. Og sådan er det også med sådan et marked.

Men i modsætning til fester, så ved vi aldrig helt, hvem der kommer eller hvad de er ude efter. Der er ikke andet for end at gøre sit bedste, så kan det ikke gå helt galt.

Hav en skøn pinse

Glade hilsner
Laila
BaliQuilt


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.