lørdag den 24. marts 2018

Butikken har lukket nogen dage

Så smuttede der lige en uge mere, haps. Det er en grådig kalender, synes jeg nogen gange. Jeg ved ikke med dig, men tiden flyver sgisme hurtigere end et aerodynamisk jetfly. Så det er med at huske at nyde den tid, vi har. Og det gør jeg. 

Lige nu ser jeg frem til påskefri, det trænger jeg i den grad. Der er ingen planer eller aftaler. Men et par gode bøger, et skønt nyt projekt til symaskinen og så ellers hygge og samvær med den nære familie og venner.

Livet er skønt.

Prag
Turen til Prag for 40 af de hurtige, som fik hapset en plads, er lige efter påske. Det glæder jeg mig også til. Mens jeg er væk, er butikken lukket. Det betyder, at hvis du vil handle i den fysiske butik, så har du tirsdag og onsdag i næste uge. Der er lukket i uge 14. Og så igen normale tider fra tirsdag den 10. april kl. 13.00.

Webshoppen holder åbent som normalt. Lis er klar til finde varer frem til dig og Lars Erik kommer og pakker. Så der kan du handle helt, som du plejer.


accuquilt
Lær om lørdagen
bliver i april lørdag den 14. april. Her er det accuquilt, som er emnet. Du vil kunne se, hvor nemt der skæres til både blokke og applikationer. Og du får et mønster med hjem, som du kan hygge dig med.

På dagen er det muligt at købe stoffer og skære applikationer lige til at stryge på med vliesofix og hele molevitten. Og der vil være flere udgaver af projektet, så der skulle være noget for alle. Mønstret er beregnet til brug med Accuquilt, men kan også sys uden sådan et vidunder. Det er bare sjovere med Accuquilt.

Turen til Alsace skydes sådan rigtig i gang nu, hvor det er lykkedes at få gaflet et lækker smækkert luksushotel lige midt i centrum af skønne Colmar. Det er efter forespørgsel hos 20 - 30 forskellige hoteller. Men det skriver jeg mere om på mandag. Du kan tilmelde dig allerede nu og læse lidt om turen på webshoppen, men de sidste detaljer kommer forhåbentlig helt på plads til mandag. 

Kan du have en rigtig skøn weekend.

Glade hilsner
Laila
BaliQuilt
1 kommentar:

  1. Inger R.
    Hej Laila! Tak for puslespillet, det er et superflot tæppe, der lige får sig en ordentlig omgang i din quiltemaskine, der er rigtignok gang i den i Baliquilt! Nyd nu fridagene i påsken, det kan du nok bruge, efter dit program at dømme. Rigtig god påske, mange hilsner Inger.

    SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.