lørdag den 11. november 2017

Udsolgt til Prag på 1½ døgn

Mandag blev turen til Prag sat til salg og tirsdag aften var der lukket - alle 40 pladser var solgt. Det har jeg aldrig prøvet før. Helt fantastisk. Og jeg glæder mig til at rejse med denne flok af skønne mennesker. 

Desværre betød det også, at der er fem, som står på venteliste. Og måske flere som er gået forgæves.
Derfor kan du allerede nu blive skrevet på en "Jeg er interesseret" - liste på en tur til Alsace til september. Jeg er gået i tænkeboks til et fantastisk indhold og en oplevelsesrig tur. 


Kontakt mig på mail, så skriver jeg dig på listen. Og du hører som den første, når tilmelding åbner. (Det var sådan de første 14 fik plads til Prag)

På billedet af skønne Prag ligger i forgrunden til venstre Botel Albatros, hvor vi skal bo. Et centralt beliggende hotel med atmosfære og hygge. 

Herunder er det skilt ad til et puselspil, god fornøjelse til dig, som vil det. 

Og ellers - rigtig god weekend.

Glade hilsner
Laila
BaliQuilt


2 kommentarer:

 1. Hej Laila! Tak for puslespillet, det er altid hyggeligt! Det var dejligt, at turen er så populær, og at du fik så hurtigt udsolgt. Tillykke med det, Laila, og rigtig god tur til alle jer 40, der skal af sted, masser af hilsner Inger R.

  SvarSlet
 2. Hej Inger
  Dejligt, at du synes om det. Og så skønt, at du har tid til at skrive en hilsen. Ja, det var fuldstændig vildt med Prag. Og jeg glæder mig til turen, Prag er en skøn by.
  Knus til dig
  Glade hilsner
  Laila
  BaliQuilt

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.