lørdag den 21. oktober 2017

Ledige tider i uge 43

Jeg har tidligere skrevet om at quilte på langarm. Og i denne uge var det Jytte, som havde bestilt tid. Hun havde en flot quilt i rester i hånden over pap. Den kan også quiltes på langarmen, ingen problem der. Det eneste du skal være opmærksom på er, at syningerne ikke går op i kanten, når du tager pappet ud.

Jytte valgte et hjertemønster, som er enkelt og alligevel rigtig flot. Mønstret er åbent, så quilten ikke drukner i quiltningen. Spidserne kan være lidt drilagtige, men det øvede vi inden, der kom tråd på og det virkelig gjaldt.

Så Jytte quiltede til UG med X og slange. Det blev en smuk sag og jeg skar kanterne rent for hende, så det bare er lukkekanten, som mangler.

Jytte brugte 3 timer, fra vi begyndte opspænding af quilt til hun havde quiltet den.

Der er ledige tider, så kontakt mig, hvis du har lyst til selv at afslutte dit projekt. Også med quiltningen.

Rigtig god weekend

Glade hilsner
Laila
BaliQuilt

PS Puslespillet er lige lidt nede. God fornøjelse med det.


2 kommentarer:

 1. Hej Laila! Det er bare så flot! Sikke en dejlig quilt, Jytte har lavet, dejligt mønster og farver, og nu også flot quiltning. 3 timer??-Sejt! Tak for puslespillet, Laila, det er altså hyggeligt, mange hilsner Inger (IR)
  PS. jeg blev nødt til at kommentere som anonym, Google driller!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Inger
   Tusind tak for din kommentar, du er bare trofast til at skrive her. Det er jeg rigtig glad for.
   Og ja, det er et meget flot tæppe, Jytte har syet OG quiltet.

   Slet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.