lørdag den 13. maj 2017

Der sad to katte på en quilt (mindst)

Kære Patchworkven

Katte er populære. Tænk bare på, hvor billeder af katte på en quilt, du har set på facebook den sidste uge. Ikke så få, tænker jeg.

I det nyeste nummer af Block Magazine fra Missiouri Starquilt Company er der en super nem og sød quilt med netop katte. Den kunne jeg ikke stå for og designede i EQ mønstret med den nye kollektion Bloomsbury. 

Den er blevet til ugens puslespil, saml det, hvis du har lyst. Og ellers nyd bare billedet.

Glade hilsner
Laila
BaliQuilt


2 kommentarer:

 1. Hej Laila! Tak for puslespillet, det er altid hyggeligt, så længe jeg ikke forpligter mig til at fortælle, hvor længe jeg er om det, altså! Det ser super godt ud med Bloomsbury-stofferne til den quilt, rigtig god ide! Kærlig hilsen Inger

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Inger
   Velbekomme, dejligt at du kan lide det og stofferne. Ja, jeg blev også lidt vild med dem, da jeg fik dem i tæppet her. Den kommer med på MidsommerMarked.
   Og det er sørme altid "top secret" med tiden på puslespillet. Bare du hygger dig, så er jeg glad.
   Glade hilsner
   Laila
   BaliQuilt

   Slet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.