fredag den 17. oktober 2014

Quiltersjov

Fredag juhuu, og ingen vand i gaderne i Korsør - mere juhuuu. Jeg håber, at nordjyderne kommer tørskoet igennem weekenden.

Jeg har i denne uge lært noget om brugen af stormønstrede stoffer. Tusind tak for jeres kommentarer, dem sætter jeg stor pris på.

Men, men der er jo også fundet en vinder. Det blev tallet 11, som kom ud. Det betyder et STORT tillykke til Lillian T. Møller. Du har vundet et gavekort på 125 kr. til BaliQuilt. Det får du fingrene i ved at kontakte mig på mail senest næste fredag.

Ugens puslespil er et billede fra KorsørQuilternes udstilling, en smuk quilt med hjerter. Den kan du samle, hvis du har lyst og ellers springer du over. Det var sådan set ugens quiltersjov for denne gang. En lidt anden udgave end sædvanligt. Jeg er lige i tænkeboks med hensyn til konkurrencer og lodtrækning.

Rigtig god weekend til dig. Pas på dig selv.

preview30 pieceHjertequilt
14 kommentarer:

 1. Smuk quilt. Jeg savner dit quiltefilosofiske spørgsmål, som sætter tænkeren lidt igang.
  Forståeligt, hvis du ønsker at stoppe quiltesjov, selvom jeg vil savne det.
  Hilsen Esther

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Esther
   Jeg tror ikke, at jeg kan stoppe med at stille spørgsmål. Spørgsmålet er kun, hvordan det skal organiseres.

   Slet
 2. Hej Laila. Jeg kan sagtens forstå, hvis du stopper denne leg. Det er jo et arbejde, som du bruger din fritid på. Jeg elsker at lægge puslespil, og der bliver lagt mange på Jigidi.

  SvarSlet
 3. Et rigtig flot tæppe.
  Mange pw. hilsner fra
  HelleB.

  SvarSlet
 4. Hej Laila! Dejlig Quilt, og det er sjovt som puslespil! Jeg vil savne de herlige indlæg fra dig og de andre "patchworktosser" her på bloggen, hvis den stopper, - så er det sagt! For os er det sjovt og spændende, og for dig er det arbejde (og udgifter), fuldt forståeligt, at du tænker på mulighed for forandringer, og vi er nok mange, der ønsker dig alt godt! Mange hilsner Inger
  P.S. Rigtig god tur til Holland, hyg dig og pas godt på mine Faxe-patchworkveninder!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Inger
   Jeg vender tilbage, vær du sikker på det. Jeg skal nok passe på pigerne i næste uge.

   Slet
 5. Jubii... Og tusind tak.
  Jeg vil også savne Quiltesjov, hvis du vælger at stoppe, men har også fuld forståelse for det.
  Det er jo sjovt at høre, hvilke tanker i andre gør jer om patchwork spørgsmål. Flere af i andres måde er blevet prøvet af, hen ad vejen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for kommentaren, dejligt at du har kunnet bruge quiltersjov til noget. Der kommer gavekort til dig mandag.

   Slet
 6. Hej Laila.
  Hvad er nu det, øv. Jeg syntes det er super hyggeligt med Quiltersjov, men kan også se at der mangler opbakning. Der burde være mange flere, der kiggede ind. Det er ikke til at vide, hvorfor der ikke er flere, der skriver en kommentar. God tur og god weekend. Mange hilsner Jane


  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jane
   Ja, det er lidt meget øv. Men en gang imellem skal tingene vendes på hovedet og så må vi se, hvad der kommer ud af det.

   Slet
 7. Hej Laila.
  Jeg vil helt klart også savne quiltersjov, hvis du vælger at stoppe legen :-(
  Selvom stedet måske er tænkt som et sted, hvor du kan stille spørgsmål, som DU gerne ville have svar på, så er det langt fra kun dig, der får viden og visdom med herfra. Jeg har lært mange ting ved at følge med i de ting, folk svarer herinde.
  Hilsen Connie P

  SvarSlet
 8. Jeg tror at mange, ligesom jeg, måske bare læser og undlader at kommentere. Måske fordi vi ikke er garvede blog-kommentatorer ;) . Jeg læser på din blog hver uge, og jeg kan jo altid lære noget, også af kommentarerne.
  Hilsen Inga Hansen

  SvarSlet
 9. Også jeg vil savne Quiltersjov, selv om jeg ikke har haft overskud til at kommenterer. Har dog fuld forståelse for at du nytænker, tak for både din og alle andres gode indput som er læst hver uge.
  Mange hilsner

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.