fredag den 26. september 2014

Vind et gavekort med Quiltersjov hver fredag 260914

Hallehøj, her kommer jeg med ugens vinder. Det bliver et STORT tillykke til Jane, som har vundet ugens gavekort.

Jane sorterer ikke sine rester i farver og gemmer ned til 3 x 3 cm. Du kontakter mig senest næste fredag og får dit gavekort. Skriv til mig på mail.

Ugens puslespil er en super smuk quilt, designet af Jinny Beyer. Den hedder Moon Glow og kan hentes gratis ved at klikke her. Alle stoffer er fra hendes Quilters Palette, den kan du se her.

preview36 pieceJinny beyer moonglowJeg skal da ellerslige love for, at der bliver gemt rester. Helt ned til mikro-makro størrelse. Imponerende systemer og organisering af resterne, det er helt vildt. Tusind tak, fordi I delte med mig.

På søndag er der Quiltrally for tredje gang på Sjælland og jeg deltager naturligvis. Butikkerne har åbent fra kl. 9.00 - 19.00 og der bydes på såvel gode tilbud, demonstrationer og meget mere. Jeg håber selvfølgelig, at der kommer mange glade quiltere til Korsør.

De fleste af døgnets lyse timer anvendes på klargøring og det er hyggeligt. Selvom jeg også ser frem til en uge med lidt færre arbejdstimer.

Vi er nået til ugens quilterfilosofiske ?

Hvornår og til hvad har du sidst anvendt nærmest nat og dag på et projekt?

Skriv dit svar i en kommentar herunder senest næste fredag kl. 13.00.
PS: Husk at skrive dit navn i kommentaren, ellers ved jeg ikke, hvem der vinder, vel?

Indtil vi ses, pas godt på dig selv.

PPS Har du husket DIT bidrag til Leg med Farver denne måned ? Eller klik her.

20 kommentarer:

 1. Hej Laila
  Jeg må nok sige, at det kan jeg ikke huske. Jeg er efterhånden blevet ret god til at komme i gang i god tid, med noget der skal være færdig til en bestemt tid, men nu er jeg også gået på efterløn, det giver jo bedre tid til at dyrke sin hobby. Jeg kan dog huske, at jeg for ca. 35 år siden sad oppe til kl. 3.30 og syede palietter på en dansekjole til min datter, der skulle bruges til afdansningsbal dagen efter.

  SvarSlet
 2. Hej igen ja jeg glemte jo lige navn og et ønske om en god weekend
  Hilsen fra
  Kirstine Heldam

  SvarSlet
 3. Ja det gør jeg da næsten lige NU,, har leget hele dagen med at prøve at tegne i mit Broderiprogram, og så derefter sy det med broderimodulet
  Brugte nemlig natten inden til at tænke over alt det jeg ville prøve.
  Det er blevet til kuffertmærker og et par juletræer, og de er helt mine.

  SvarSlet
 4. Hej Laila
  Det gør jeg faktisk hver gang jeg starter på noget nyt - jeg går helt i selvsving og glemmer alt omkring mig - det er næsten helt sy(ge)ligt......dog har jeg aldrig taget natten til hjælp :o)
  Mange hilsener og rigtig god weekend fra Tina :o)

  SvarSlet
 5. Hej Laila!

  Det har jeg gjort et par gange, hvor jeg har vovet mig ud i noget, jeg aldrig har prøvet før eller haft kendskab til. Det er faktisk ret uhyggeligt, at natten tages med - ikke til at sy, men til at spekulere. Jeg bliver helt svedt ved tanken om alle de bryderier, jeg har haft, men lærerigt var det helt bestemt.

  Ellers tager jeg det ret afslappet på at sy patchwork. Jeg skal ikke nå noget bestemt - det er jo en hobby, og jeg syr kun det jeg vil, og helst noget jeg kan magte, men det sker så, at jeg går helt amok nogle gange.

  Hilsen
  Ingelise

  SvarSlet
 6. Jeg har lige syet en taske jeg skulle bruge til en fødselsdagsgave og det var lidt sent jeg kom i tanke om det, så der skulle lige bruges nogle sene aftentimer på at få den færdig.

  Hilsen
  Gitte M

  SvarSlet
 7. Jeg har sluttet sent sidst jeg lavede en fødselsdagsgave, men jeg har ikke prøvet en hel nat :-). Ellers er det mest dag og aften jeg har brugt.
  God weekend

  SvarSlet
 8. Jeg kan slet ikke holde til, at bruge BÅDE nat og dag. Ofte er det om natten, når jeg indimellem, har svært ved at sove, at de kreative tanker tager form. Så tegner jeg i en notesbog, for af have et udkast. Vil søvnen stadig ikke indfinde sig, ja såstår jeg op og kaster mig ud i et projekt. Mærkelig nok, bliver familien lige overrasket, hver gang de står op og opdager, at jeg har været igang længe. Man kan jo også lige røre nogle brunch-boller og et par rugbrød sammen, når man alligevel er oppe. MP3-eren kan da også lige så godt læse en bog op, til arbejdet.

  SvarSlet
 9. Hej Laila.
  Jeg har aldrig hjemme syet hele dagen, og slet ikke hele natten. Jeg har deltaget i sy-maratonenr, hvor jeg har nydt at sy uden at skulle bekymre sig om noget andet end at sy.
  Mvh.
  Kristina Hyldevang - Otto

  SvarSlet
 10. Hej Laila, hold da helt op, jeg har vundet, jubiii, super. Sidst jeg syede både dag og nat, var på et tæppe til min datter. Hun skulle have det i julegave, og det fik hun. Da jeg var lidt yngre, end jeg er nu, syede jeg tit om natten.
  Mange hilsner Jane


  SvarSlet
 11. Hej Laila.

  Det var i februar da jeg syede et slumretæppe på 150x200 til min søsters 50 års fødselsdag. Det skulle jo være færdig så det kunne afleveres til tiden.

  Hilsen Connie P

  SvarSlet
 12. Hej Laila! Jo, da! det er jo noget der kan ske, især hvis man er godt i gang og liiige er ved at være færdig med et projekt. Og hvis man skal bruge en gave (og gaveskuffen er tom), kan det jo ske at klokken bliver mange. Sidste gang var i starten af August, jeg skulle sy nogle dækkeservietter til en fødselsdag, inden turen gik til Jylland. Klokken blev 2.30 inden jeg kom i seng, men færdig blev jeg! Det var ikke første gang, og sikkert heller ikke den sidste! Mange hilsner Inger

  SvarSlet
 13. Hej Laila. Det sker ofte, at natten også bliver taget i brug. Jeg tænker så godt, når jeg sidder på mit syværelse og liiige skal have lavet noget færdigt, have tænkt noget igennem eller prøvet noget nyt. Så opdager jeg lige pludselig at natten næsten er gået. Vi er også kommet ind i en "stime" i familien med mange småfolk, så jeg har også syet flere babytæpper; og også her har jeg ofte taget natten til hjælp.

  SvarSlet
 14. Og så glemte jeg at skrive navn.
  Venlig hilsen
  Susanne

  SvarSlet
 15. For et par år siden havde jeg besluttet mig for at give min søsters søn et slumretæppe. Dagen før afleveringen manglede kun at håndsy lukkekanten og det kunne jeg passende gøre ved aftenens besøg hos min datter.....
  Men ak, da mit ældste barnebarn, mormors guldklump, så tæppet, blev han så betaget af det at det måtte han jo ha og natten brugte jeg så på at sy en ny top til søsters søn. Færdigt blev det ikke, men det blev godkendt dagen efter .... og min søster blev glad for tanken ....
  Ellers synes jeg det er hyggeligt at sy om natten, her er en særlig stemning ...
  Mange nattehilsner fra Mette

  SvarSlet
 16. Tror aldrig det er sket, men jeg syr jo lige så snart jeg har ledige hænder og så bliver jeg ved til tit over midnat. Men aldrig for at nå at få noget færdig til bestemt tid

  SvarSlet
 17. Om natten skal jeg sove, så nul syning her!
  Jeg tror aldrig, jeg har syet om natten for at få et projekt færdigt!
  Når jeg det ikke om dagen, må det vente.
  Hilsen Annelise

  SvarSlet
 18. Har endnu ikke siddet i sidste øjeblik for at gøre "noget" færdigt.
  Men mon ikke det også kommer til mig
  Go´weekend
  vh Karin L

  SvarSlet
 19. Hej Laila
  Mener ikke jeg har syet hele natten. Men hvis jeg for en ide, så ligger jeg vågen i laaaang tid. Tror det seneste jeg har syet til er ved 1 tiden.
  Hilsen Helle Andreasen

  SvarSlet
 20. Jeg har heldigvis aldrig prøvet det med patchworkprojekter, men derimod med en festkjole, hvor de sidste sting blev syet 5 min før vi skulle ud af døren og ærmene blev syet på om natten og måtte pilles op og syes igen, dengang sagde jeg aldrig mere og har holdt det.
  mange hilsner Esther

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.