fredag den 4. juli 2014

Vind et gavekort med Quiltersjov hver fredag

En vinder er vundet, kig forbi og se om, det skulle være dig, som er heldig. Ellers kig forbi for at deltage i næste uges lodtrækning. Eller kig forbi og få dig en pause med lidt quiltersjov. Uanset hvorfor du er kommet, er du så hjerteligt velkommen.

Tallet seks kom frem denne gang og det betyder STORT tillykke til Ingelise. Dig som samler inspiration og finder den kronen på værket.

Ingelise, du har vundet et gavekort på 125 kr. til BaliQuilt som du får ved at kontakte mig senest næste fredag. Det bedste er en mail, så kan sende dig gavekortkoden hurtigt. Men bare du giver lyd, så er jeg glad.

Nå, fik du samlet sidste uges puslespil? Og er du klar til et mere?
Husk, du samler det, hvis du synes, det er sjovt og ellers - spring videre, det samme gælder med rebus.

Jamen, kan det blive ved at være billeder med quilts skåret med Accuquilt, tænker du måske. Og jo, det kan det altså en tid endnu. Med mindre jeg falder over noget andet spændende. Men nyd den flotte og rimeligt nemme taske syet af sekskanter. Og det er hurtigere at skære med Accuquilt. en billigere løsning kunne være denne lineal.

preview36 pieceHexagon-taskeDutteli-dut - spillet er ikke slut. Der kommer også en sjov rebus til at fodre de små grå med.

Den blev lidt lang denne gang, men sådan er det ind imellem, god fornøjelse og du må gerne skrive løsningen i kommentarer. Så ved du det, hvis du ikke vil vide det. Løs den først og kig videre bagefter.

 

Tusind tak for jeres tid, tak fordi I har skrevet en kommentar og et svar på mit spørgsmål. Jeg fortsætter lidt i samme tråd, det fylder meget i mit hoved lige nu med de planer.

Så hvad nu, hvis der også skulle være andet end quilt og patchwork. Jeg mener, jeg ved jo fra tidligere spørgsmål her og fra omgang med mange quiltere, at patchworkere ofte har andre kreative hobbies. Mange strikker, men også kort, knipling, knivfremstilling, dukkehuse og meget andet dyrkes.

Så det bliver direkte til biddet denne uge. Det ville være fedt, hvis du deler dette indlæg, så jeg får så mange bud som muligt på denne uges spørgsmål. Det gør du nemt med knapperne nederst i indlægget.

Hvilken andre kategorier indenfor kreativitet kunne du tænke dig at møde sammen med patchwork?

Skriv dit svar i en kommentar herunder senest næste fredag kl. 13.00 og du er med i ugens lodtrækning om et gavekort til baliQuilt.

Indtil da, pas godt på dig selv.

18 kommentarer:

 1. Sådan ud over strikning og hækling er jeg jo også vild med min Scan Cutter
  Hvis det skal være en helt anderledes hobby, så må det være mit drivhus
  Og det hænger også sammen med Patchwork, for i drivhuset sidder jeg gerne og syr kanter og knapper på, og hører en god lydbog
  Og så kan man jo sidde og se på sine agurker, tomater og blomster der gror nok så flot
  Det kan anbefales som den rene balsam for sjælen

  SvarSlet
 2. Hej Laila.

  Jeg har interesseret mig for syning i mange år. Først var det beklædning og senere kom interessen for patchwork. Jeg har lavet læderarbejde, strikket, hæklet, lavet papirklip og rigtig mange andre ting, da jeg har en uddannelse indenfor det kreative. Derfor er jeg ved at være lidt mættet af "alt det andet". Jeg vælger som regel messer, hvor der ikke er så mange andre ting end patchwork. Synes jeg føler min tid bliver lidt spildt når der er alt for meget "fyld".

  Hilsen Connie P.

  SvarSlet
 3. Hej Laila
  Jeg laver også andet håndarbejde ved siden af mit patchwork - jeg både strikker, hækler og knipler, men hvis jeg skulle prøve noget nyt, så skulle det helt klart være båndbroderi og håndsøm.......pileflet kunne også være rigtigt sjovt at prøve......i det hele taget at prøve noget nyt er altid spændende :o)
  Mange hilsener fra Tina

  SvarSlet
 4. Hej Laila. Patchwork kan sættes sammen med næsten alle former for kreative ting. Jeg så sidste sommer en udstilling, hvor patchwork var udstillet sammen med malerier og skulpturer. Det var rigtig flot. Hilsen Ellen J.

  SvarSlet
 5. Hej Laila
  Jeg både hækler og strikker, laver smykker og laver kort i papir og stof , så der er mange ting der kan vælges sammen med patchwork.
  Mange sommerhilsener Lisbeth

  SvarSlet
 6. Jeg mener, at kun fantasien sætter grænser - strik og hækling, læderarbejde, knipling, broderi, smykkefremstilling, maleri osv..........

  SvarSlet
 7. Hej Laila!

  Det ved jeg faktisk ikke, men jeg kan rigtig godt lide at se, hvad andre bruger sin tid på.

  Jeg har selv tidligere broderet, hæklet og strikket, så alt hvad der kommer ud af flittige hænder er godt at se på.

  Her er så løsningen på din lille rebus:

  "At lære nye ting og tilegne sig nye teknikker er den bedste måde at holde hjerneceller ved lige på. Quiltere er derfor superskarpe."

  Det er for øvrigt også godt at løse krydsord og rebusser - smiler.

  Hilsen
  Ingelise

  SvarSlet
 8. Hej Laila. Tasker af dåseringe, har længe været et hit i min omgangskreds. Jeg har vist været omkring det meste, fra porcelænsmaling, over pileflet, til tasker af traktorslanger.

  SvarSlet
 9. Når jeg tænker på de Kreative messer rundt i landet, så er der ingen grænser for hvad der kan vises sammen med patchwork. Selv biludstillinger har været kombineret med patchwork..
  Hilsen Esther

  SvarSlet
 10. jeg elsker at brodere og strikke og ellets nusse rundt i min lille have som jeg elsker, men patchwork er nok min favorit god week-end Ane

  SvarSlet
 11. Jeg både strikker og hækler udover at sy patchwork. Derudover har jeg en speciel hobby, nemlig at lave kryddersnaps, er medlem af "eksperimenterende danske brændevinsarmartører". det specielle er, at jeg ikke kan lide at drikke snaps, har aldrig smagt det jeg laver. Trods det, har jeg mere end 50 forskellige på hylden.

  SvarSlet
 12. Hej Laila. Ud over patchwork så kan jeg også lide at hækle, brodere og strikke. Det bliver dog ikke til så meget, men engang imellem er der lige noget som bare må laves. Jeg skal til at brodere en pakkekalender til mit barnebarn og jeg må jo nok hellere se at komme igang :-)
  Hilsen Gitte M

  SvarSlet
 13. Jeg har lige set en helt fantastisk udstilling med Trådmalerier. Det kunne jeg drømme om. det bliver nok kun ved drømmen :) så dygtig når jeg vist aldrig at blive.
  Birgit Busk (nok ikke rigtigt) havde lavet billederne. Prøv at google hende.
  Tak for sidst Laila. Hilsen Kirsten

  SvarSlet
 14. Hej Laila. Jeg kunne godt tænke mig at se lidt mere til knipling. Det kan også fint kombineres med patchwork og er noget at det jeg drømmer om en gang at gå i gang med. Venlig hilsen Else Marie

  SvarSlet
 15. Patchwork er min store lidenskab. Jeg syer helst lidt hver dag. Jeg strikker lidt. Til efteråret skal jeg til at sy tøj til mig selv. Jeg har meldt mig til et kursus, hvor man lærer at tegne sit eget mønster. Jeg kunne godt finde på at blande tøjsyning med patchwork. Måske som dekorationer.
  Mange hilsner fra
  Helle Bach

  SvarSlet
 16. Hej Laila! Patchwork passer da flot sammen med andet slags håndarbejde, og jeg gad godt at se f.eks. lækkert strikkegarn og flotte modeller sammen med smukke quilts og lækre stoffer. Mange patchworkpiger laver jo andre former for håndarbejde, så der er nok også åbenhed for andre ting, vi kan i hvert fald altid genkende og glædes over et smukt og godt udført stykke håndarbejde, når vi møder det! Mange hilsner, og fortsat god sommer fra Inger

  SvarSlet
 17. Synes godt om noget med garn, men der skal jo være noget for enhver smag, det er efter min mening op til hver enkelt at sortere i alle de fine ting, der fremvises.
  Vi var til en udstilling, hvor der var ting i sten og ting i patchwork så både min mand´s og min store fritidsinteresse var til stede,
  Det er dejligt at se og glædes over alt det der fremstilles, men der må helst ikke blandes for mange forskellige ting sammen, det bliver let uoverskueligt.

  SvarSlet
 18. Hej Laila,
  Det kunne være fint at en udstilling, også havde andre håndarbejder, der kan bruges sammen med patchwork. F.eks garn fra bunden, spinde, farvning, vævning og så arbejder, hvor der vises hvordan det kombineres. Og broderi, korssting, stramaj og så hvordan broderi anvendes på patchwork.
  Sådan at "de andre" udstillere ligesom hang sammen med patchwork.
  Og så skal nye teknikker/maskiner til patchwork/quiltning, præsenteres på en udstilling, sammen med færdige arbejder. Det inspirerer så dejligt.
  God sommer.
  Hilsen Marian

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.