fredag den 11. juli 2014

Quiltersjov - vind et gavekort hver fredag

Ugens vinder er fundet - jeg siger STORT tillykke til Inge Lise. Vinderen er fundet ved tilfældig lodtrækning blandt jeres kommentarer. Denne gang var den sidste kommentar,s om blev udtrukket.

Inge Lise, du har vundet et gavekort på 125 kr. til Baliquilt. Det får du ved at kontakte mig på mail og fortælle, at du er den heldige vinder. Så kvitterer jeg med en gavekortkode, som giver dig 125 kr at snolde for. Du skal kontakte mig senest næste fredag for at din gevinst.

Ugens puslespil er en quilt med en klassisk blok. Drunchard's Path eller Drukkenboltens Sti, som den vist kaldes på dansk. Blokken er sen at skære, den kan være en udfordring at sy.

Men med accuquilt får du meget hjælp. Delene bliver skåret præcist hver gang og der er tilmed pasmærker på buerne, så du nemt kan sy dem sammen. Slut for reklameindslaget eller nyttig quilterinfo.

Saml puslespillet, hvis du har lyst og ellers...... Læs bare videre.

preview36 pieceDrukkenboltens Sti
Sommeren er over os i den grad, det er med at nyde solen, mens den er her. Men ind imellem kan vi trænge til en lille pause i skyggen. Måske med en rebus?


Tusind tak for jeres kommentarer i sidste uge, det har været rigtig spændende at læse dem. Jeg har fået meget god information til at fortsætte mine store planer. Uha, den kværner dag og nat. Men det er ok, når det er noget sjovt. Jeg kunne lige som mange af jer også tænke mig udstilling sammen med en messe. Og så er det lige, hvem skal udstille. Der er et væld af spændende patchworkere / artquiltere, som jeg gerne vil se. Vi er nået til ugens quilterfilosofiske ?

Hvad / hvem vil du gerne se på en udstilling?

Skriv dit svar i en kommentar herunder senest næste fredag kl. 13.00 og du er med i ugens lodtrækning om et gavekort til BaliQuilt.

Indtil da, pas godt på dig selv.

13 kommentarer:

 1. Det ville jo være sødt at sige Laila..
  Det vil jeg gerne og mange andre :):)
  Og så vil jeg gerne se nogle nye og spændende ting, som jeg bliver fristet til at måtte hjem og sy.
  Vil også meget gerne se en udstilling af færdige quilts , gerne fra forskellige lande.
  Er også vild med billedsyning,så gerne nogle små workshops.

  SvarSlet
 2. Jeg har jo lige set de 3 ved udstillingen Face it i Fåborg, nemlig Birgitte Busk, Dorthe Jensen og Solvejg Refslund. Ellers vil jeg gerne se medlemsudstillinger fra patchworkgrupper, fordi de er alsidige og meget iderige.
  Hilsen Esther

  SvarSlet
 3. Jeg kan rigtig godt lide at se udstillinger, hvor andre quiltere viser deres arbejder, uanset om det er professionelle eller amatører, nybegyndere eller erfarne quiltere.
  Der er så mange dygtige quiltere rundt omkring, at det er umuligt at navne navne, for hver har sit eget særpræg, som gør en udstilling spændende.

  SvarSlet
 4. Hej Laila
  Jeg er også til medlemsudstillinger, der er mange forskellige, og giver god inspiration. Derud over kunne det godt være udstilling af Jenny Beyer og McKenna Ryan
  Mange sommer hilsner
  Kirstine Heldam

  SvarSlet
 5. Hej Laila.

  Det kunne være spændende at se Eleanor Burns´ ting. Og hvis man så også kunne få hende til at demonstrere nogle af hendes designs, ville det være super.

  Hilsen Connie P

  SvarSlet
 6. Hej Laila
  Jeg vil, lige som de andre, også rigtigt gerne se udstillinger fra andre grupper/foreninger rundt om i landet - det er altid interessant og inspirerende at se hvad andre laver.........og ellers vil jeg RIGTIGT gerne se Civil War quilts - dem er jeg fuldstændigt forgabt i :o)
  Rigtig god weekend og mange hilsener fra Tina :o)

  SvarSlet
 7. Hej Laila! Jeg synes altid, at det er sjovt og spændende at se en udstilling af quilts, hvad enten det er "proffer" eller "almindelige", der viser deres arbejder frem. Det er også sjovt at se quiltene fra en konkurrence, også hvis man ikke er helt enig med dommerne om, hvilken quilt der skulle have vundet. Det er tit overvældende, at se så mange quilts på en gang, så hvis man har lov til at fotografere er det bare Super! Så har man tilladelse og mulighed for at nyde synet, samt at lade sig inspirere i ro og mag derhjemme. Jeg gad da også godt at se dig vise noget af dit frem, Laila! ;-) Mange hilsner Inger

  SvarSlet
 8. Hej Laila. Jeg synes det er meget inspirerende med udstilling af quilts, men en ting der ikke er så meget udstilling med i stor stil er tasker, grydelapper, dækkeservietter mv det kunne være rigtig hyggeligt.
  Rigtig god weekend. Mange hilsenen fra Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er fuldstændig enig med dig, Lisbeth! Godt, du nævnede det, og undskyld jeg blandede mig, mange hilsner Inger

   Slet
 9. jeg kunne godt tænke mig hvis vi kunne se noget fra Leha Day da hun er en dygtig quilter og ellers se noget fra alle de dygtige quiltegrupper vi har rundt om i landet Ane

  SvarSlet
 10. Hej Laila, der er så mange fantastisk dygtige, også "almindelige" piger. En udstilling fra grupper eller foreninger, er super godt. Mange hilsner Jane

  SvarSlet
 11. Hej Laila. Jeg er absolut ikke til abstrakte quilte. Jeg er til det traditionelle. Dear Jane er mit store idol. Bare der er noget flot og inspirerende, at kigge på, så er jeg gerne at finde.

  SvarSlet
 12. hej Laila
  Jeg kender ikke så mange udstillere endnu men jeg kunne godt tænke mig at se en med Alice Frost. Og så gerne nogle lokalgrupper, idet der kan man nok hente inspiration til projeketer som man selv kan gå igang med.
  Hilsen
  Gitte M

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.