fredag den 20. juni 2014

Vind et gavekort med Quiltersjov

Goddag fredag - velkommen til en skøn weekend, som byder på Quilt in Public som det første. BaliQuilt er åben fra kl. 10 - 13, du er hjerteligt velkommen.

Goddag til ugens vinder, det blev tallet syv, som blev trukket. Det betyder et stort TILLYKKE til:

Connie P, du har vundet et gavekort til BaliQuilt på 125 kr.

For at få gevinsten skal du bare sende mig en mail senest næste fredag, det er ikke nok at skrive i en kommentar. Det får jeg nemlig ikke din mailadresse af og hvis jeg skriver gavekortkoden her, så gælder det bare om at være den første, som skriver den. Smiler.Ugens puslespil bliver endnu et i rækken af smukke quilts, som kan skære hurtigt, præcist og nemt med accuquilt. Jow, jow.

preview36 pieceAccuquilt spar tid til at sy mere


Jamen, jeg tror, at Ingelise stadig nyder rebusserne og måske også andre, så der kommer en mere af dem her. Husk, du kan klikke på billedet for at få det større.

 
Tredje lørdag i juni markeres Quilt in Public i USA og også rigtig mange steder i Danmark. Ideen er taget fra Knit in Public, hvor strikkerne ønskede at vise deres håndværk frem. Vi vil gerne vise omverdenen, hvad quilt og patchwork er for noget. Måske vække interessen hos nogen, så vi bliver flere til at bidrage med inspiration og gode ideer.
Nogen synes, der kommer så meget pjat fra USA, men lige netop denne begivenhed kan nok accepteres af læserne her på siden. Jeg tror, det er lidt ligesom i fyrværkerireklamen - DET må fejres! Det er da bare med at finde en anledning til at hygge med et håndarbejde og så tilmed i godt selskab - så bliver det ikke meget bedre, vel?
 
Ugens quilterfilosofiske ? kommer her:
 
Deltager du i Quilt in Public?
 
Skriv dit svar i en kommentar herunder senest næste fredag kl. 13.00 og du er med i ugens lodtrækning om et gavekort til BaliQuilt.
 
Indtil vi ses, pas rigtig godt på dig selv.


23 kommentarer:

 1. Hej Laila
  Kort og godt: - Ja, det gør jeg da........skulle jo nødigt gå glip af nogle timer med hyggeligt samvær med dig og alle de andre "stofmisbrugere"........vi ses i morgen :o)
  Knus
  Tina

  SvarSlet
 2. Hej Laila. Jeg kan desværre ikke, skal til gymnastik stævne. Så jeg hygger med gymnastikvennerne i stedet for. I må have en dejlig dag. Kh. Jytte

  SvarSlet
 3. Hej Laila
  Nej, det gør jeg ikke. Jeg har ikke hørt om noget arrangement i nærheden af, hvor jeg bor - desværre! Det kunne ellers være sjovt at prøve!
  Hilsen Annelise

  SvarSlet
 4. Hej Laila! Jeg har syet sammen med Rita Strange Jensen på QIP dagen de sidste 3 - 4 år. Vi har siddet på P-Pladsen ved Farøbroen i sus og dus med campingborde, stole, kaffe, kage og sytøj, hyggeligt!! Men i år er jeg desværre forhindret, ØV! Til jer, der ikke har prøvet at sy QIP, vil jeg bare sige: Det er så sjovt og hyggeligt, prøv det! :-) Rigtig god fornøjelse, mange hilsner fra Inger

  SvarSlet
 5. Hej Laila. Nej jeg skal ikke deltage, havde sagt ja til at passe børnebørn, inden jeg blev klar over datoen for QIP dagen, så jeg skal hygge med ungerne
  God weekend
  Kirstine Heldam

  SvarSlet
 6. Hej Laila.

  Jeg har aldrig deltaget i QIP, men kunne godt tænke mig at prøve det. Jeg må se at finde ud af, hvor det foregår her i mit område. Ærgerligt, at vejret ikke tegner for godt. Ville jo give mere reklame for vores passion, hvis vi kunne sidde ude på gaden og sy. God weekend til jer alle.

  Hilsen Connie P.

  SvarSlet
 7. Hej Laila. Jeg kan desværre ikke komme til QIP dag i år. Men jeg har været det flere gange og det er bare hyggeligt. God weekend.
  Hilsen Lisbeth

  SvarSlet
 8. Desværre ikke i år, da vi skal til bryllup. Har selv arrangeret en QIP dag; men det var for nyt på det tidspunkt.
  Hilsen Esther

  SvarSlet
 9. Nej.
  tagelaursenpiaeriksen@gmail.com
  herframinverdengaer.blogspot.dk

  SvarSlet
 10. Nej, desværre ikke. Der er ingen arrangement her i nærheden af, hvor jeg bor. Hvis der var, ville jeg deltage.
  Hilsen Ellen

  SvarSlet
 11. Hej Laila.
  Jeg plejer at være med, men i år kan det desværre ikke lade sig gøre.

  SvarSlet
 12. Hej.
  Jeg skal ikke sy, men måske en tur rundt for at se på de gode butikker i nærheden :-)
  Mvh. Kristina Hyldevang - Otto

  SvarSlet
 13. ja, i år gør jeg, skal lige have afhentet børnebørnene så er jeg klar til at køre

  SvarSlet
 14. Hej Laila!

  Nej det gør jeg ikke, for jeg er først kommet hjem fra en lille ferie her lørdag aften. Håber det har været sjovt og hyggeligt.

  Hilsen
  Ingelise

  SvarSlet
 15. hej Laila nej ikke i år Ane

  SvarSlet
 16. Ja jeg har deltaget i Vejerslev, hos Hanne. En rigtig dejlig dag, sammen med herlige quiltepiger

  SvarSlet
 17. Nej, desværre ikke i år, var til markprøve med Sigurt....
  vh Karin L

  SvarSlet
 18. Ja vi (SydhavsQuilterne) deltog ved Quilt in Public.
  Vi har fået lov at bruge plads i Velkomstcenteret på Marielyst på Falster. Vi sad ud for alle sommehusudlejningsfirmaer, så der var masser af besøgende, da de alle skulle hente/aflevere nøgler til sommerhuse.
  Flere benyttede lejligheden til at se vores udstilling - og flere quilterne kom forbi med deres sytøj og syede sammen med os.
  En rigtig dejlig dag.

  Mange syhilsner
  Tina Olsen

  SvarSlet
 19. Nej ikke rigtig idet jeg var på patchworkkursus. Det var I konfettiteknik med Alice Frost og det var meget spændende. En skam der ikke var flere der deltog, men så fik vi der var der ekstra meget ud af det.
  Skulle jeg ikke have været der ville jeg nok have deltage med den gruppe jeg syr sammen med. De skulle mødes på Flakhaven I Odense.
  Hilsen
  Gitte M

  SvarSlet
 20. Ja vi var 9 der sad og syede og havde lavet udstilling i Velkomstcentret på Marielyst. Der var både danske og udenlandske besøgende. Mer publick bliver det vist ikke. Jeg tror vi har startet på en ny tradition. Tiden fløj af sted. Hilsen Jette Carlsen

  SvarSlet
 21. OPdagede det for sent
  Men kunne det ikke være sjovt næste år at have aftalt et sted,ude på et evt torv, havnen, og så sidde og vise vores Patchwork frem

  SvarSlet
 22. Vi var 4 piger som havde vores egen Quilt in Public. Vi mødtes kl 9:30 og syede hygge og syede indtil kl, 18:00. Da kom vores mænd og var med resten af aften. DET var en hyggelig dag.
  Hilsen Birthe
  fra Sæby

  SvarSlet
 23. Desværre har jeg aldrig prøvet det. Har først hørt om det i år. Ville ellers have været oplagt i år, da jeg opholder mig i USA pt. Men lige den lørdag var jeg hjemme i dk til rund fødselsdag. Må skrive det i kalenderen til næste år.
  Hilsen Marian

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.