søndag den 23. februar 2014

Kaleidoskop

Et nyt projekt eri gang og så har det faktisk været flere år undervejs. Susanne præsenterede mig for det for læææænge side, symes det så sjovt ud. Det blev ikke til mere den gang, der var vel andre projekter på tapetet.
Det er Ricki Tims, som står bag ideen, så det dukkede jo op ind imellem og pludselig var lysten der. Det skal være, hvis det skal være sjovt. Jeg fik lokket et par andre quiltere med på ideen ogvi er i gang. Susanne er den ene og hun har vemtet så længe, at efter opstart fredag for en uge siden, ja så havde hun syet toppen færdig søndag. Og ikke nok med det, der er også syet en mindre udgave af resterne. Susanne er gået på efterløn og har urimelig meget tid til at sy. Haha, men i dag fik jeg skåret de sidste dele og syet en del sammen.
Vi mødes i morgen og arbejder videre med kanter, når alle dele er syet sammen, altså. Det er et sjovt projekt,  som  jeg håber at kunne tilbyde kursus i på et senere tidspunkt. Lige nu er det bare for sjov.

8 kommentarer:

 1. Hvor ser det godt ud. Jeg var så heldig at deltage i et Ricky Tims Super Seminar i Florida for tre år siden, hvor han underviste i Kaleidoskopteknikken. Det var utrolig spændende og en genial teknik, men jeg er ikke selv nået længere end til at drømme om at lave mit eget tæppe.
  Hilsen
  Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Vidunderligt at have deltaget hos Ricki TIms. det er da det hele værd. Han er en skøn underviser

   Slet
 2. Det är en av mine önskekursus. Jeg synes det ser intressant ud. :-)

  SvarSlet
 3. Hej Laila, det ser spændende ud, og det bliver bare så flot. Jeg har prøvet det, men et mindre projekt. Mange hilsner Jane

  SvarSlet
 4. Hej Laila! Det er bare super-flot! Jeg synes, set ser lidt indviklet ud, der skal nok et kursus til? Tak for at du deler, mange hilsner Inger

  SvarSlet
  Svar
  1. puha, Inger. Det er også indviklet og desværre endte det ikke helt, som jeg regnede med. Men det kommer der mere om....

   Slet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.