lørdag den 22. februar 2014

Projekt puttetæpper

For lææææænge siden er jeg blevet spurgt af Hanne Schrøder fra Projekt Puttetæpper om, jeg vil quilte tæpper for dem. Jeg synes, det er et fantastisk projekt og støtter det gerne. Desværre tog det noget længere end ventet at få quiltet tre slumretæpper. De to er leveret af Birthe, som har syet tæpperne og hun vil også selv hente dem igen.

Jeg hørte, at der blev spurgt til, om jeg havde en langarm. Og nej, det har jeg ikke. Jeg quilter dem på min helt almindelige symaskine. Det er sjovt og formålet er godt. Denne gang blev til to forskellige "over-alt"-mønstre, som kan matche modtageren af tæppet, tror jeg.

Jeg har en aftale med Hanne om at udveksle "færdige" tæpper med to nye til quiltning på messen i Middelfart. Du kan se mere om projekt Puttetæpper her.

3 kommentarer:

 1. Hej Laila, hold da helt op, det var noget af en opgave, at påtage sig. Du har ret, det er sjovt at quilte. Det er lidt lige som at strikke domino strik, man skal lige, og så skal man lige, vupti, så er man færdig. Mange hilsner Jane

  SvarSlet
 2. Hej Laila!
  Super godt, at du er med til at støtte projektet. Du hygger dig med quiltning, mens vi andre syr, og igen andre monterer. Det er teamwork.

  Mange solskinshilsener
  Ingelise

  SvarSlet
 3. Hej Laila! Supergodt at du også har fundet tid til at støtte dette projekt, sover du aldrig? Jeg har selv syet et puttetæppe i ny og næ, det er bare hyggeligt! Mange hilsner Inger

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.