fredag den 31. januar 2014

Status er altid en udfordring

Status skal gøres en gang årligt som erhversdrivende, det er ok og overstået. Altså selve optællingen...

Men der kan gøres status på mange måder, jeg gør lige status over situationen i forhold til BaliQuilt - ny butik - messe - mm.

Butikken er færdig indrettet, fyldt pænt op og så skulle jeg på messe. Hm, pille ned, vælge ud, pakke sammen, sætte op og så på søndag... Omvendt rækkefølge - pakke sammen, pakke ud, sætte op igen.

Tirsdag den 4. februar slås dørene op kl. 13.00 på Linde Alle 32 i Korsør, der vil være åbent tirsdag - onsdag og torsdag fra kl. 13.00 - 17.30. Der udover åbent den anden lørdag i måneden fra kl. 10.00 - 14. Jeg udsender nyhedsbrev mandag med mere om indholdet i åbningsugen.

Quiltersjov, det er jo fredag - altså i dag. Men da jeg landede i sofaen kl. ca 20.00 efter afgang kl. 05.45 i morges, ja da jeg indså jeg, at det blev ikke til quiltersjov i dag. Jeg kunnehave valgt at trække en vinder, eller skrive nyt spørgsmål eller.....
Men quiltersjov skal være som quiltersjov skal være med det hele. Derfor forlænger vi lige en uge med spørgsmålet om mystery quilt.

Så har jeg fået butikken klar, åbnet osv. Så næste uge fredag er der quiltersjov igen.

God weekend til dig.

3 kommentarer:

 1. Håber du får en god weekend i Rødover hallen, med masser af handel,
  Syhilsner Esther

  SvarSlet
 2. Rigtig god weekend til dig også, Laila! Håber du får gjort nogle gode handler, men husk lige at tage en slapper en gang imellem. Mange hilsner Inger

  SvarSlet
 3. Hej Laila. Ja, vi skal huske at trække stikket en gang imellem, og tænke på os selv. Jeg håber, du får solgt en masse og måske får en masse inspiration med hjem. Mange hilsner Jane

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.