fredag den 7. februar 2014

Quiltersjov 7. februar 2014

Freeeeedag - juhuuuuu! BaliQuilt er åbnet på ny adresse og jeg er så glaaaaaad. Jeg har også fundet en vinder blandt jeres kommentarer for et par uger siden. Det blev tallet 17, som kom ud. Det betyder, at jeg siger STORT tillykke til:

Winnie Brandt, som har vundet et gavekort til BaliQuilt på 125 kr. Du kontakter mig senest næste fredag og jeg kvitterer med gavekortkode.Sidste quilterfilosofi handlede om mystery-quilt, altså deltagelse i et projekt, hvor du ikke på forhånd kender resultatet. Der er blandet for og imod at deltage at spore i jeres kommentarer. Men dog overvejende en holdning om, at det er sjovt, spændende og udfordrende at deltage.
Det er også det, jeg er kommet frem til. Mange gange tror jeg, at det værste er at vælge stof til noget, jeg ikke ved, hvordan skal se ud. Men jeg har gjort mig til vane at vælge stoffer, som jeg godt kan lide. Det gør jeg ud fra devisen, at når jeg kan lide stofferne. så er det også mere sandsynligt, at jeg kan lide resultatet OG omvendt. Så prøv at deltage og næste gang vælge nogen flotte stoffer, som du rigtig godt kan lide.

Ugens puslespil er et billede fra BaliQuilt i de nye "klæder", det måtte det jo være, ik. Saml puslespillet, hvis du har lyst og ellers springer du over.....

preview32 pieceBaliQuilt i nye klæder


Efter deltagelse i messe i Rødovre sidste weekend og med det antal timer, som det tager at vælge ud, pakke ned, pakke ud, stille op, være på messen, pakke ned, pakke ud og stille op igen hjemme - ja, så må der også overvejelser til, hvad kunne du ellers have brugt den tid på.
Jeg kunne fx have haft kursus tre dage fra kl. 10 - 17, hold da kæ.. hvor ville det have været fedt. Netop undervisning er det, jeg brænder rigtig meget for. Så nu er jeg i tænkeboks med hensyn til fremtiden. Hvilke kurser kunne jeg tænke mig at undervise i selv, hvilke kunne jeg tænke mig at få andre til at undervise i  - hm hm. Spændende proces.
Vi er nået til ugens quilterfilosofiske ? (og min "demens light" er ikke så slem, at jeg ikke kan huske, at jeg tidligere har spurgt til kurser, men der kommer jo hele tiden nye læsere, nye ideer og nye ønsker).

Hvilket kursus ville du gerne deltage i? (Tænk ikke over om du kan komme her, eller hvad det koster, men alene indhold)

Skriv dit svar i en kommentar herunder senest næste fredag kl. 13.00 og du er med i ugens lodtrækning om et gavekort til BaliQuilt.

Indtil vi ses igen, rigtig god weekend!

23 kommentarer:

 1. Hej Laila
  Endnu engang et STORT TILLYKKE med din nye butik - den er blevet super flot og rigtig hyggelig - den kan du godt være rigtig stolt af :o)
  Jeg kunne godt tænke mig at deltage i kurser med bl.a quiltning og farvelære - det er 2 ting som jeg har det lidt svært ved........ :o)
  Rigtig god weekend...og mange hilsener fra Tina

  SvarSlet
 2. Hej Laila,
  Ja mit ønske til et kursus ville også være noget med farvelære, men ville også nyde et kursus hvor man kunne lave noget i stil med den smukke dug du har på bordet i din nye butik.
  Knus Winnie

  SvarSlet
 3. Tillykke med butikken.
  Jeg gad godt et kursus i 3d kuglen. Da jeg syntes den er vildt flot
  God weekend.
  Helle

  SvarSlet
 4. Hej Laila
  Tillykke med din nye butik.
  Jeg kunne godt tænke mig et kursus i frihånds quiltning. Jeg er i gang med at øve mig, og nogle siger, at det er det der skal til. Men som regel er der altid nogle gode råd og små finesser man kan få med sig fra et kursus. Måske også et kursus i at bruge nogle af alle de linealer jeg har, kunne nok godt få noget mere ud af dem, hvis man lærte at bruge dem rigtig.
  Hilsen
  Kirstine Heldam

  SvarSlet
 5. Stort tillykke med din nye butik! Må se, om vi kan samle en bilfuld, så vi kan komme en tur over bæltet!
  Jeg vil meget gerne på kurser i Marti Michell linealer og frihåndsquiltning, som jeg ikke synes, jeg er særligt god til. Applikation på symaskine, så det ligner håndapplikation er også et godt bud!
  Hilsen
  Annelise i Nyborg

  SvarSlet
  Svar
  1. Måske vi kunne gøre det næste gang vi mødes i Nyborg Annelise

   Slet
 6. Jeg har vist nok sagt tillykke, med din nye butik, men god gerning kan ikke gøres for tit. Jeg vil meget gerne på kursus i frihåndsquiltning (altså ikke kun at doodle).
  Syhilsner Esther

  SvarSlet
 7. Tillykke med den nye, flotte butik, Laila! Jeg kunne vældig godt tænke mig et kursus i at sy NØJAGTIGT på maskine, uden at skulle tegne op først, for det trænger jeg til! Det ville også være dejligt med kursus i farvelære, og kursus i at sy skæve vinkler på maskine. Ih, hvor jeg glæder mig til at se din butik! Mange hilsner Inger

  SvarSlet
 8. Hej Laila!

  STORT tillykke med din nye butik, som er rigtig flot og hyggelig.

  Hvis jeg skulle på kursus, skulle det være at lære at sy patchwork på maskine, og da jeg ikke er særlig skrap til at skære i stof, ville det også hjælpe. Der er meget mere, men økonomi og ikke mindst tiden skal også være til det.

  Jeg synes alt er spændende, men jeg har mine begrænsninger, især hvad plads angår.

  Bliv endelig ved med alle dine kreative ideer, det får du flere kunder af, og vi andre lærer jo også af dine fif og ideer.

  Ha' en go' tiltrængt weekend

  Hilsen
  Ingelise

  SvarSlet
 9. Stort tillykke med butikken :-) Jeg kunne tænke mig et kursus i at sy buer og spidser - og især foundation piecing; Stamps.... F.eks en New York Beauty :-) Syntes den er ret besværlig at sy og vil gerne lære nogle fif :-) Knus og god weekend

  SvarSlet
 10. Jeg kunne godt tänke mig et kursus i frihåndquiltning på symaskine. Inte bare på en time men meget längre så jeg rigtig kunne få lärt det.

  SvarSlet
 11. Jeg kunne rigtig godt tænke mig et kursus i farvelære og frihåndsquiltning, og jeg vil lige igen ønske dig tillykke med din nye butik, du har bare været meget igang med messe og butik og ture som mange nyder godt af.

  SvarSlet
 12. Jeg ville mægtig gerne lære noget mere om Paper Piesing. :) Det står ret højt på min ønskeseddel :)
  Hilsen Kirsten

  SvarSlet
 13. Free style quiltningen og farvelære, det er noget jeg gerne ville lære....
  Hilsen Mette

  SvarSlet
 14. Hej Laila.
  Rigtig hjertelig tillykke med din nye butik.
  Jeg kunne tænke mig kurser i quiltning generelt. Desuden kunne jeg tænke mig at lære at sy happy village og bargello

  Mvh Connie P

  SvarSlet
 15. Hej Laila, ja rigtig hjertelig tillykke med butikken. Jeg håber at kunne kommer over en dag og se den fysisk. Jeg kunne tænke mig at lære at sy bargello og buer. Har lige set et tæppe i en bog som kun består af buer. Det så mega flot ud. Men ellers er jeg til alle slags kurser, bare jeg kan blive klogere.
  Hilsen
  Gitte M

  SvarSlet
 16. Hej Laila. Tillykke med din nye butik. Den er super, selv om det var lidt svært at se det hele, for kunder. Det er jo kun positivt. Kursus i noget 3-D eller sy en by, det er det, der lige kommer frem hos mig. Mange hilsner Jane

  SvarSlet
 17. hej Laila.
  Tillykke med den nye butik den ser flot ud jeg vil gerne lære at quilte prøver og prøver,
  Jeg kommer ikke ret meget ud ,så jeg forsætter med at øve.
  Hav en dejlig uge.

  SvarSlet
 18. Happy village? Er det sådan det hedder når man bruger bitte små "lapper" - lægger tyl over og pludselig har du en hel masse huse? Det kunne jeg godt tænke mig at lære.
  Tillykke med den skønne butik.
  Hilsen Inge Lise

  SvarSlet
 19. Hej Laila. Jeg kunne godt tænke mig, at lære at lave flyvende kasser. Ikke dem af tre rumber, men dem, hvor man kun har rammen af kasserne og "ser" gennem siderne. Jeg vil også gerne prøve, at sy Kugletæppet.
  Mange hilsener Lilian

  SvarSlet
 20. Applikation
  vh Karin L

  SvarSlet
 21. Hej Laila - tillykke med din nye butik. Jeg ville gerne med på et kursus i 'stamps' og et i at sy landskaber.

  Mange hilsener Hannah Guldfeldt

  SvarSlet
 22. Tillykke med din nye butik. Det ser ud til at være rigtig "fedt".
  Jeg kunne ønske mig et genopfriskningskursus i farvelære. Jeg har været på eet for mange år siden og de grundlæggende ting er jo selvfølgelig de samme, men alligevel. Farverne bruges på mange flere forskellige måder i dag og det handler meget om at turde.

  Hilsen Ellen Josefsen

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.