tirsdag den 3. december 2013

Quiltning af Svævende Stjerner

Jeg har syet en quilt med Hunters Star, den kan blive til dug, sengetæppe eller slumretæppe.  Men inden det når så vidt, skal den quiltes. Jeg har skrevet quilten ud fra EQ uden stoffer på. Det bruger jeg til at tegne mine ideer til quiltning. Nogen gange printer jeg også med stoffet på men bare i sort hvid. Det giver et godt indtryk af, hvor der er oplagte områder at quiltet på. Har du ikke EQ, så tag et billede af din quilttop og skriv den ud i sort-hvid. Det er rigtig godt til at arbejde med ideer til quiltning ud fra sådan et billede. 

Min tegning er færdig, men kan som altid ændres undervejs, når der arbejdes på den virkelige quilt. Nu skal der igen tages stilling. Nemlig til tråden og tænk, nogen tror vi gør det her for sjov! Haha heldigvis kan jeg lide det, ikk.

Jeg har fundet Rainbows og King Tut begge fra Superior Threads. Rainbows er en flot skinnende polyestertråd,  King Tut er en bomuldstråd. Jeg vil nok vælge den lyse som er King Tut og så syr jeg med Bottomline som undertråd. En polyestertråd som er fin  og tynd, den lægger sig så flot og ikke synligt.  Og så er der næsten 1400 meter på en spole. Skønt at kunne sy derudaf i laaaaang tid, inden der skal spoles.

4 kommentarer:

 1. Hej Laila! Det lyder spændende, rigtig meget endda! Men svært! Måske lærer jeg det en dag? Rigtig god fornøjelse og arbejdslyst, mange hilsner Inger

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er aldrig svært, når først det er lært. Smiler. Selvfølgelig lærer du det, hvis du har lyst til det. Tak, jeg nyder det meget!

   Slet
 2. Hej Laila. Det ser flot ud, men også noget af en opgave. Det er så sjov at quilte. God fornøjelse med projektet. Mange hilsner Jane

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jane, ja det er rigtig sjovt at quilte. Det har været sjovt og jeg bliver klogere hver gang.....

   Slet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.