fredag den 29. november 2013

Quiltersjov 29. november 2014

Velkommen igen og måske tilbage, jeg er klar med en ny omgang quiltersjov. Hold da op, hvis jeg var ny quilter, ville jeg blive meget klog ved at læse jeres kommentarer fra sidste uge. Det er jo en guldgrube af gode råd. Tusind tak, fordi I tog jer tid til at skrive.

Kort efter kl. 13.00 hvor fristen udløb, har jeg trukket et vinder ved et tilfældigt tal. Det blev tallet 13, som blev udtrukket. Jeg har talt mig frem til, at jeg i dag siger STORT tillykke til: Jomanton, spændende hvem der gemmer sig bag dette...

Du kontakter mig på mail senest næste fredag og jeg giver dig en gavekortkode, som udløser 125 kr at handle for hos BaliQuilt. 

Ugens puslespil MÅ blive billedet af samplerquilten, som netop er blevet færdig og klar til næste nummer af Kludemagasinet. Schhhhhh, du får altså et smugkig her.
Som altid samler du puslespillet, hvis du har lyst og springer over, hvis du ikke gider sådan noget pjat ;)

preview35 pieceSamplerquilt
I denne uge er der åbnet for tilmelding til hele tre patchworkture ud i verden hos BaliQuilt, du kan se mere om patchworkturene her. Det kunne være hyggeligt, hvis du ville med. Jeg fik også lavet en aftale med to quilteveninder om et nyt spændende projekt og skal om få uger mødes med den gruppe, hvor jeg også er medlem. Nårh ja, jeg mødes også med Birte en gang om ugen. Og Susanne og...
Hold da op, tænker jeg ind imellem - "Måske du skulle indskrænke dig lidt og blive lidt mere hjemme". Det er kun mig, som tænker det og ind imellem, når det bliver lidt for hektisk, så siger min mand det også højt. Det fik mig jo til at tænke - uha - vi er fremme ved ugens quilterfilosofiske ?

Hvor mange steder / grupper syr du i? 

Skriv dit svar i en kommentar herunder senest næste fredag kl. 13.00 og du er med i ugens lodtrækning om et gavekort til BaliQuilt.

Rigtig god weekend, til vi ses igen ......
i virkeligheden, fremtiden eller cyberspace

PS. Har du husket at afgive DIN stemme til næste måneds farve eller indsende til november. Det kan nås, men du skal dæleme være kvik.


26 kommentarer:

 1. Just nu ingen gruppe, forsöger bli klar med UFOer.

  SvarSlet
 2. Hej Laila

  Jeg syr fast i 3 grupper. Endvidere syr jeg sammen med min "gamle" skoleveninde, når vi er sammen - måske en gang hver eller hveranden måned.

  God weekend

  Helle Hermansen

  SvarSlet
 3. Jeg syr fast i 2 grupper og ind i mellem så sætter jeg mig sammen med mine 2 søstre

  SvarSlet
 4. Hej Laila! Jeg syr i en gruppe en gang om ugen, men jeg ville forfærdelig gerne have mere, så jeg er skrevet på venteliste i en anden gruppe også. Jeg har syet alene i mange år, og det er så skønt endelig at sy sammen med andre. Man får syet meget mere, og man kan hjælpe hinanden. Det er meget givende og rigtig hyggeligt, det kan kun anbefales! Gør endelig det til den nye quilter, du omtalte i sidste uge, Laila! Mange hilsner til alle fra Inger

  SvarSlet
 5. Hej Laila

  Jeg syr fast i en gruppe - forening, desuden syr jeg sammen med veninder i to sammenhænge, der ikke har faste mødedage.

  Hilsen
  Aase R.

  SvarSlet
 6. Hej Laila
  Jeg syr fast i 1 gruppe og så syr jeg på cafeer hvor jeg tilmelder mig nogle dage, og jeg syr også når jeg kan med familiemedlemmer fra Esbjerg :-). Rigtig god weekend.
  Mange sy.hilsener
  Lisbeth

  SvarSlet
 7. Jeg syr i 1 gruppe - vi mødes hver 14. dag. Vi har så lige startet en under gruppe, som vil sy nogle ting til velgørenhed - vi mødes 1 gang om måneden.

  SvarSlet
 8. Jeg syr i to grupper fast, en gang om måneden hver og mit åbne syrum hver 14tende dag + når min veninde og jeg kan finde plads i kalenderen til et par marathondage eller tre.
  syhilsner Esther

  SvarSlet
 9. Jeg syr fast i 1 gruppe hver 14ende og nogle gange mødes jeg med en veninde og syr.
  Mvh
  AC

  SvarSlet
 10. Jeg er fast med i en gruppe Symus fra Skælskør
  Og så jeg så heldig at der hele tiden kommer ideer og inspiration der MÅ afprøves.
  Så er det jo dejligt hvis der er andre der har det på samme måde
  Så der opstår små grupper ind imellem, alt efter hvad der er oppe i tiden

  SvarSlet
 11. Hej Laila!

  Jeg syr fast i en gruppe 2 gange om måneden, og det er nok for mig. Jeg har mange andre ting, jeg også gerne vil, men ellers lærer jeg en hel del via nettet. Der er det gode ved det, at jeg kan se det igen og igen, til det sidder lidt fast.

  Hilsen
  Ingelise

  SvarSlet
 12. Hej Laila.
  Jeg syer hver anden onsdag formiddag sammen med nogle dejlige damer i ældre sagen. Ældre sagen har lavet en bedstemødre gruppe, hvor man tager sit håndarbejde med. Hver anden onsdag aften syer jeg i en gruppe i Ølgod. Tirsdag eftermiddag kører jeg sommetider til Den lille lade. Det er fint til mig. Jeg tager også somme tider på kursus.
  Glæder mig til at se quilten det er et super flot billede der er brugt til pudslespillet.

  Mange PW. hilsner fra
  Helle B.

  SvarSlet
 13. Hej Laila. Jeg syer i to forskellige grupper hveranden torsdag. På den måde kommer jeg afsted hver uge, hvilket er rigtig dejligt. Derudover mødes jeg med en veninde hver onsdag, med mindre der kommer noget andet i vejen.
  Venlig hilsen Else Marie

  SvarSlet
 14. Hej Laila.
  Jeg syr i Ådalens Patchworkere 1.mandag i måneden og til Quilte cafe hos Patchwork-Oasen hveranden onsdag. Det er nok for mig, så det hygger jeg mig med

  SvarSlet
 15. Hej Laila
  Jeg syer hver torsdag i Korsør Quilterne......det er rigtigt hyggeligt, lærerrigt og inspirerende - det er dejligt at komme ud blandt andre med samme interesse .
  God weekend til dig og din familie...... :o)
  Mange hilsener ffra
  Tina

  SvarSlet
 16. Jeg er med i Symus i Skælskør hvor vi syr to gang om måneden og så har vi en gruppe kaldet "Nørklerne" på mit arbejde hvor vi mødes en gang om måneden.
  God weekend
  Hilsen
  Lis Holte

  SvarSlet
 17. Hej Lail.
  Jeg syr med en gruppe. Og så syr jeg sammen med en veninde en gang i mellem. Så syr vi, til vi ikke orker mere. Mange hilsner Jane

  SvarSlet
 18. Jeg syr med i 2 forskellige grupper hvor vi mødes hver 2 uge, den ene er det privat og den anden i et aktivitetshus.
  Hilsen
  Ulla Andersen

  SvarSlet
 19. Jeg har ikke nogle faste grupper jeg syr med, men vi har kreative dage et par gange om året, og jeg mødes med en god veninde hvor vi syr sammen indimellem. Og så syr jeg tit i hånden når vi er samlet i familien.

  SvarSlet
 20. hej Laila jeg syr hveranden torsdag igennem fof sammen med en masse søde damer og en inspirerende underviser og ellers næsten lidt hver dag, kan ikke holde fingrene væk. Jeg finder meget inspiration på nettet, og lære meget der

  SvarSlet
 21. hej Laila jeg syr sammen med med nogle søde damer igennem fof hveranden torsdag med en inspirerende underviser. og ellers lidt hver dag kan ikke holde fingrene væk . Ser meget på nettet og bliver inspireret det hilsen Ane

  SvarSlet
 22. Jeg syer i Frivillighuset, hvor Karin Floes er så fantastisk, at stå for gruppen, hver onsdag. Og Så syer jeg i Aros Quilterne en gang om måneden. Der udover aftaler jeg med et par veninder fra gang til gang, hvornår vi skal sy. Dog ligger det hele lidt stille lige nu, hvor jeg er ny opereret i skulderen. Mon ikke det er god genoptræning, snart at begynde, med et par sting? Man siger jo, "at det man gør hver dag, det kan man hele livet".

  SvarSlet
 23. Jeg syr ikke i nogen gruppe. Jeg hygger mig med det herhjemme og finder inspiration på nettet og i bøger og blade. Har jeg brug for hjælp til at løse et problem, spørger jeg i pw butikker eller hos veninder, der også syr pw.
  Hilsen Connie P.

  SvarSlet
 24. Hej Laila
  Jeg syr jo ikke endnu MEN glæder mig til du laver et kursus for ABSLOUT begynder så jeg kan komme i gang - lige NU må jeg jo nøjes med mine strikkepinde, men jeg holder skarpt øje med din hjemmeside og hvornår det kursus kommer.
  God juletravlhed Jette Fog

  SvarSlet
 25. Hej Laila
  Jeg syr i en quiltergruppe i det sydlige Odense og jeg er en af de yngste, så der er en masse erfarne quilter som jeg kan få inspiration og hjælp hos. De fleste syr dog i hånden, men derfor har de allligevel erfaringen som de kan øse ud af.

  Stormhilsner fra Fyn
  Gitte M

  SvarSlet
 26. Hej Laila
  Jeg går til Dear Jane 1 gang om måneden, og så går jeg til almindelig patchwork også 1 gang om måneden. Er ikke med i nogen grupper.
  Hilsen Jytte Holdgaard

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.