onsdag den 30. oktober 2013

EQ7 - Tre måder at åbne et nyt projekt på

EQ7 kan virke kompleks og svær at finde ud, men lærer du det at kende, så er alting meget nemmere. Jeg har kigget i manualen og optaget en lille video på det allerførste, du skal, når EQ7 åbnes. Nemlig åbne et projekt og hvad er et projekt så for noget?

Det kan du alt sammen finde ud af i denne video og spørg endelig, hvis du har spørgsmål. Videoen er særlig egnet til dig, som er ny indenfor EQ eller som lige vil have forklaret et projekt.

Har du ønsker, forslag til kommende emner for en gennemgang og video, så skriv det endelig. Sammen bliver vi klogere ;)
2 kommentarer:

 1. Super skønt med disse videoer - det er dejligt at du laver dem en gang imellem. Et stort ønske fra mig (der bor alt alt for langt væk fra dig til at komme på kursus hos dig... ;-( ) : Kunne du ikke lave en video hvor du viser hvordan man tegner en quilt, hvor blokkene ikke sidder i et symmetrisk mønster, altså fx forskellige blokstørrelser blandet mellem hinanden, fx som i min Harmoni-quilt: http://marieiblog.blogspot.dk/2010/10/harmonien-er-frdig.html
  Også meget gerne hvordan man tegner en medaillonquilt, men hvor man ikke kan gå ud fra et af de forlæg der ligger indbygget i EQ7.
  Please... ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marie
   Dejligt at du kan bruge videoerne, jeg har lige kigget på din blog. Hvor er det en flot quilt. Den nyeste bog, som hedder EQ with me: Quiltdesign, har det, du ønsker, men den er på engelsk. Jeg har skrevet dine ønsker på "to-do-listen"

   Slet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.