fredag den 1. november 2013

Quiltersjov 1. november

Hjerteligt velkommen til en ny start på weekend og til en ny dejlig måned med mørke aftner til at syning og hygge her på internettet. Det har været en forrygende uge med mange spændende kommentarer fra jer, tak for dem. Sjovt at erfare, hvornår I kigger på Quiltersjov. Det er godt nok meget forskelligt. 

Men, men ikke mere udenomssnak, der skal findes en vinder, som trækkes tilfældig blandt jeres kommentarer. Jeg siger STORT tillykke til:

Gitte M, du kontakter mig senest næste fredag og jeg kvitterer med et gavekort til BaliQuilt.


Ugens puslespil har endnu en af de mange flotte quilts fra Open European Quiltchampionship, du lægger puslespillet, hvis du kan lide, ellers lader du være. Det er da enkelt, ikk.

preview45 piece
Tænk, der er allerede skrevet fire damer på til turen til Vedlhoven i 2014. Men det kan jeg jo sådan set godt forstå med alt det, der er at kigge på.

Har du lyst til at tage med på tur, så glæd dig! I 2014 er der planer om en tur til Prag i april, Birmingham i august og så Veldhoven i oktober. Tilmeld dig nyhedsbrevet hos BaliQuilt, så får du automatisk besked, når der åbnes for tilmelding. Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet her.  Du er velkommen til at kontakte mig og reservere en foreløbig plads uden forpligtelser af nogen art.

En rebus får du også, den kan du hygge dig med, hvis du gider den slags.


En kunde ringede og spurgte til kurser i dag, det gav anledning til en god snak om det. Hun oplevede, at det ikke var nemt at komme ind på patchworkkurser i det område, hun bor. Gengangere (ikke spøgelser) men kursister fra året før, fyldte hurtigt alle pladser. Hun ville gerne køre næsten en time hver vej for et tre timers kursus over fx fem gange, det var jeg imponeret over. Vi er nået til ugens quilterfilosofiske ?

Hvilke kriterier ser du på, når du skal beslutte tilmelding til kursus?

Skriv dit svar i en kommentar herunder senest næste fredag kl. 13.00 og du er med i ugens lodtrækning om et gavekort til BaliQuilt.

Rigtig god weekend til dig, og husk det er kun for SJOV!

25 kommentarer:

 1. Hej Laila
  Når jeg skal tilmelde mig et kursus, så vælger jeg først og fremmest ud fra hvor relevant det er for mig - det skal virkelig interessere mig meget før at jeg tilmelder mig - dernæst kigger jeg på afstanden fra mit hjem......jeg er også villig til at køre rimeligt langt hvis kurset er interessant nok - til sidst kigger jeg på prisen, varigheden og tidspunktet på dagen :o)
  God weekend til dig og din familie :o)
  Knus fra Tina

  SvarSlet
 2. Allerførst. Er det noget jeg har lyst til at lære. Det er nemlig lagtfra al patchwork jeg bryder mig om. Dernæst ser jeg selvfølgelig på prisen og hvem der underviser og afstanden spiller også ind

  SvarSlet
 3. Det er altså mig der er anonym d. 1. nov. kl. 21.57. Ved ikke lige hvorfor det blev sådan

  SvarSlet
 4. Først ser jeg på om det er noget der interesserer mig, så kigger jeg på om jeg har mulighed for at komme med og så hvor det er henne, passer at i en enhed, ja så tilmelder jeg mig.

  God weekend

  Hilsen
  Lisbeth

  SvarSlet
 5. Jeg har aldrig været på kursus, men når jeg engang vil på et, skal det interessere mig meget og ikke være for langt hjemmefra

  SvarSlet
 6. Det skal være et emne, jeg har lyst til. Enten noget nyt, som jeg ikke har prøvet før eller noget, jeg skal blive bedre til. Det skal være inden for kort afstand, og det må gerne være med en god og inspirerende underviser.

  SvarSlet
 7. Jeg har aldrig være på kursus i patchwork,kan ikke på grund af sygdom.
  Sol hilsen Solvejg

  SvarSlet
 8. Hej Laila! Hvis jeg tilmelder mig et kursus, er kriterierne: 1. Hvad koster det? 2. Er det lige det, jeg har brug for og vil være helt vild med? 3: Kan jeg den dag/de dage, der er kursus? Hvis det er OK med 2 og 3, er det bare surt, hvis det må droppes p.g.a. kriterium nr. 1. Kurset skal selvfølgelig også helst foregå inden for en overskuelig geografisk afstand. Så vil det være hyggeligt at følges med en, jeg synes ikke det er sjovt at køre langt ad ukendte veje alene! Mange hilsner Inger

  SvarSlet
 9. Jeg er som oftest på kursus en weekend om året. Det foregår næsten 200 km hjemmefra. Vi er stort set de samme piger/damer hvergang. Der er altid noget nyt at lære, også for os, der har syet i mange år, da der bliver demonstreret flere forskellige teknikker, efter vores ønsker, i løbet af weekenden. Jeg kan ikke køre så langt, men min søde mand henter og bringer mig gerne. Der udover bliver det af og til, til et mindre kursus igennem min syklub.

  SvarSlet
 10. Jeg går på kursus for at blive bedre, til noget jeg har lidt kendskab, til men ikke nok, eller for at uddybe og koncentrere mig. Eller fordi det lyder rigtig spændende. Eller fordi det er noget helt nyt.
  Quiltehilsen fra
  Rita

  SvarSlet
 11. Hej Laila!

  Jeg tager aldrig på kursus, for de andre kursisters iver og hast stresser og forvirre mig. Jeg ønsker at sy i ro og mag, og er der noget, jeg ikke kan finde ud af, spørger jeg mig frem. Det synes jeg, at jeg får mere ud af .

  Jeg siger dermed ikke, at jeg ikke vil lære noget nyt, for det vil jeg meget gerne. Hvis jeg ser og hører, så forsøger jeg selv, men selvfølgelig ikke altid med godt resultat første gang - smiler.

  Så lige løsningen: 4 ture i 2014 i Danmark og udenlands. Det kan vel friste enhver med smag for stoffer.

  Hilsen
  Ingelise

  SvarSlet
 12. Mine kriterier for at vælge at tage på kursus, er at lære noget nyt eller blive bedre til noget jeg kan lidt af. I det daglig vil afstanden betyde noget og jeg kan komme frem og tilbage indenfor en rimelig tid, hvis jeg skal melde mig til et kursus.
  Mange hilsner fra Esther

  SvarSlet
 13. Mine kriterier for at komme på kursus er: noget jeg gerne vil lære, afstanden har ikke nogen betydning hvis det er i weekenden, men ikke længere væk end en times kørsel hver vej på hverdage.

  SvarSlet
 14. Mine kriterier for kursus er følgende: Er det noget, jer gerne vil bruge tid på (lyder kurset spændende), hvem underviser og er det på et tidspunkt, hvor jeg har fri. Jeg har ikke tidligt fri om fredagen (og kan heller ikke afspadsere), så jeg kan ikke være på kursus før end ved 16.30 tiden. Prisen er ikke så vigtig for mig. Hellere kvalitet end kvantitet. Da jeg bor i Jylland, er det lidt dyrt, hvis jeg skal betale for turen over Storebælt og oveni et hotelværelse. Så er min smertegrænse nået.
  Syhilsen Connie P

  SvarSlet
 15. Hej Laila,
  Mit valg af kurser er nok mere følelsesbetonet, ser jeg noget der bare lige taler til mit hjerte indenfor patchwork. Arbejder jeg ud fra det og så gør jeg meget for at finde en måde at komme med på kurset uanset tid og sted.
  Knus Winnie

  SvarSlet
 16. Hej Laila. Jo, det skal være noget jeg har lyst til, og selvfølgelig også noget, jeg ved, jeg vil bruge. Afstanden betyder også noget. Det skal ikke være for langt væk. Jo, hvis det er et kursus over et par dage, har jeg ikke noget i mod, at køre langt. Og så hvad tid på dagen, det er. Mange hilsner Jane

  SvarSlet
 17. Hej Laila. Når jeg vælger kursus, skal det være et emne jeg har lyst til. Afstanden skal max være 1 times kørsel, og så skal der helst være en god underviser. Hilsen Lone J

  SvarSlet
 18. Hej Laila

  Hvis/når jeg tager på kursus skal det være i en teknik/et emne jeg efterfølgende vil have lyst til at sy. Tidspunktet skal passe ind med mine arbejdstider og fridage, desuden må det ikke være alt for langt væk fra min bopæl.

  Hilsen
  Aase R.

  SvarSlet
 19. Hej Laila,
  Hvis jeg vil på kursus, skal det selvfølgelig være om noget jeg vil lære/lære mere om. Og være noget jeg vil benytte mig af i fremtiden. Hvis det er spændende nok, betyder afstanden ikke så meget. Og så skal prisen selvfølgelig ikke ligge i den høje ende, da der tit er fristelser i form af materialer og lignende :-)
  Hilsen Marian

  SvarSlet
 20. Jeg vælger det der er hot for mig lige for tiden. Og håber så på at andre også vil være med Det er så dejligt at være flere på kursus, og så bagefter lege videre med det man har lært

  SvarSlet
 21. Hej Laila
  Jeg tager på de kurser som jeg synes lyder spændende så jeg kan udvide min viden indefor patchwork. Jeg er dog ikke så god til at finde kurser andet end lige der hvor jeg plejer at komme, men måske jeg skulle til at søge mere rundt og så betyder det ikke noget om jeg skal bruge lidt transport tid på det.

  Hilsen
  Gitte M

  SvarSlet
 22. Hej Laila

  Jeg vælger et kursus ud fra, om et emne jeg kan lære noget af. Dernæst ser jeg på tidspunkt og afstand.

  SvarSlet
 23. Jeg vælger ud fra hvad der har min interesse, og hvor det bliver holdt/ hvor langt jeg skal køre
  Mvh Lone Morsing

  SvarSlet
 24. Jeg tager på kurser, hvis der er spændende nyt at lære, og hvis det ellers passer i min tidsplan og pengepung!

  SvarSlet
 25. Vælger ud fra om kurset lyder spændende, om jeg kan få nogle gode fiduser og ny viden, som kan anvendes til andet patchwork også.
  Mvh
  AC

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.