mandag den 30. september 2013

Quiltrally 2013

I går løb det andet Quiltrally på Sjælland af stablen med 16 deltagende butikker og åbent fra kl. 9.00 - 18.00. Jeg havde Morten fra Kyndbøl Symaskiner på besøg, han fortalte om, hvordan du selv kan passe og vedligholde din maskine, så den syer bedst muligt. Der var mange gode tips og tricks at hente hos Morten.

Marianne viste en sjov teknik med sekskanter skåret med accuquilt i vlieseline, som .anvendes til nem håndsyning på amerikansk. Den må jeg vise på bloggen en dag også. Birte viste syning i hånden med skabeloner i plast i stedet for pap. Og jeg viste quiltning på maskine. Så der var meget at komme og se.

Tusind til alle, som lagde vejen forbi. Det var hyggeligt at hilse på nye og kendte ansigter.

1 kommentar:

  1. Selv tak Laila.....og tak for et par hyggelige timer, dejlig æblekage og te......og selvfølgelig også godt selskab :o)

    SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.