fredag den 27. september 2013

Quiltersjov 27. september

Fredag og kun to dage til quiltrally, uha - jeg glæder mig, men har så meget at nå endnu. Lige i skrive.de stund er der sat en portion boller over til de morgenfriske på søndag. Du kan se mere om quiltrally her.

Jeg har trukket en vinder, men desværre var der ikke skrevet navn på indlægget. Så jeg har trukket en ny og det blev nr. 10 , som kom ud. Det betyder, at det er en trofast besøgende, som har vundet.

Stort tillykke til Esther Olesen, du kender proceduren. Send mig en mail senest næste fredag kl. 13.00 og du får et gavekort til BaliQuilt.

Løsningen på rebus i sidste uge har der ikke været nogen bud på, men derfor kan du godt have prøvet.. Den lyder således:

En quilter er en som har fundet en passion for livet


Ugens puslespil er igen lidt svært, men kanon flot. Det er nemlig en af Jacqeline de Jonges smukke quilts. Rigtig god fornøjelse med det, og husk du springer bare over, hvis du ikke har lyst til puslespil. Det er kun for SJOV!

preview36 pieceJacqeline de Jonge 270913
En rebus får du også, løs den eller spring den over. 

Jeg er jo, som du nok ved, helt og aldeles fortabt i Accuquilt og alle de skæppeskønne skabeloner dertil. Der er så mange muligheder og det bliver bare ved. Jeg har netop bestilt alle de nye, som kommer om en måneds tid og jeg glææææder mig. Jeps, vi er nået til ugens quilterfilosofiske ?

Hvilken gadget - smart redskab - quiltetilbehør er det sidste, du ikke kunne leve uden?

Vinderen trækkes helt tilfældigt blandt alle kommentarer, du skal blot svare på ugens quilterfilosofiske ? og opgive dit navn. Det er fint med fornavn. Du skal skrive den senest næste fredag kl. 13.00 og du skal selv kigge forbi næste uge og se, om du har vundet.

Rigtig ogd weekend til alle, som læser med.

18 kommentarer:

 1. Hej Laila
  Hmm, jeg har ingen smarte gadgets, men kun de mest almindelige redskaber som vi alle har.......bl. a skæreunderlag, rullekniv, lineal m.m......disse ting kan jeg nok ikke leve uden - men jeg er imponeret over accuquilten som er én af de mange gadgets der findes, samt EQ7.........jeg har dem ikke selv, men kunne godt tænke mig EQ´en. :o)
  God weekend......vi ses på søndag :o)
  Knuz Tina

  SvarSlet
 2. Helt klart mit skæresæt. Men ville nu også være ked af at undvære min dejlige symaskine. Så kommer alle de nye skønne lineaer.
  God weekend Lilian.

  SvarSlet
 3. Hej Laila!

  Jeg er slet ikke så avanceret, så jeg har kun forskellige linealer, skæresæt og lidt andre småting, men jeg klarer mig udmærket med en saks, hvis det er små ting.

  Bud på rebus: Seksten butikker deltager i quiltrally på søndag.

  Go' fornøjelse på søndag og go' weekend.

  Hilsen
  Ingelise

  SvarSlet
 4. Hej. Et flot billede du har brugt til puslespillet. Jeg har ikke nogle gadgets, jeg har kun lige det jeg skal bruge. Jeg skal først have nogle flere linealer og en ny symaskine gerne lidt større end nødvendigt. Så kommer de sjove ting nok hen af vejen.
  Mange gode pw. timer fra
  HelleB.

  SvarSlet
 5. Hej Laila
  Det sidste jeg ikke har kunnet leve uden er 7 " Crayzy Curves Templates + bog så der kan laves tæpper og løber .

  God quilterally imorgen.

  Hilsen Lisbeth

  SvarSlet
 6. Hej Laila! Lige i øjeblikket tror jeg næsten, at det er min Shape Cut Ruler: Tjuhej, hvor det bare går med at skære strimler, fuldstændig nøjagtigt! Men ellers må jeg indrømme, at jeg har noget liggende, som jeg stadig har til gode at prøve: f.eks. et Flic Flac- skabelonsæt, købt i Tyskland for længe siden, og diverse linealer og andre smarte ting ( jeg har glemt, hvad de skal bruges til). Men ellers er der selvfølgelig det sædvanlige og uundværlige: Skæreunderlag, lineal og rulleskærer. Mange hilsner Inger
  Jeg håber, du har haft en forrygende, hyggelig og festlig dag, med mange besøgende til Quilt-rally.

  SvarSlet
 7. Jeg er heller ikke så avanceret. Min nyeste og smarteste redskab er faktisk lige købt hos: ta-daaaa - Bali Quilt.
  En "Alex Anderson's 4-in-1 Esstentiel Sewing Tool". Jeg er nok meget gammeldags, men jeg elsker træ-ting og denne er lavet af et meget flot stykke træ. Og så er den meget anvendelig til 4 forskellige ting.

  SvarSlet
 8. Uh, det er et svært spørgsmål, for egentlig synes jeg jo ikke, at jeg kan undvære nogen af de gadgets jeg har, men det sværeste vil nok være skærehjul, bræt og linial, øh, det var vist hele tre ting :-)
  Tusind tak for gevinsten.
  Syhilsner fra Esther

  SvarSlet
 9. Jeg har svärt ved at undväre det jeg har, men min upsprätter er nok en af de ting som er svär at väre uden.

  SvarSlet
 10. Hej Laila, den er svær. Jeg kan ikke vælge. Accuquilt er en fantastisk maskine, den ville jeg nødigt undvære, men det syntes jeg gælder mange af de ting, man har. Det er umuligt at vælge EN ting.
  Mange Hilsner Jane

  SvarSlet
 11. Hej Laila.
  Har lige købt en dims til at slibe mine skærehjul til rullrskæreren. Den har jeg store forventninger til. Jeg har en del linealer fra Creative Grid. Dem ville jeg ikke bytte for noget. Men at vælge, hvilken ting jeg er mest glad for, er umuligt. Jeg er bare glad for, at jeg sy patchwork :-)
  Mvh Connie

  SvarSlet
 12. Hej Laila. Jeg er meget glad for min kvadratiske skæreplade med drejefunktion, købt af dig på håndarbejdsmessen i Rødovre i foråret. Helt uundværlig til småprojekter.
  mvh AnneH

  SvarSlet
 13. Udover rulleskærer, skæreundrrlag som er et must og ikke gadget i min verden, er jeg meget glad for min roterende skæreplade, mine quiltehandsker og min cirkelskærer ...
  Hilsen ametye

  SvarSlet
  Svar
  1. Den pokkers stavekontrol ....
   Hilsen Mette

   Slet
 14. Jeg ved ikke rigtig, hvad jeg skal kalde for gadgets, men jeg er nok allermest glad for de spændende Marti Michell skabeloner, jeg har - og dem ønsker jeg mig flere af, for jeg synes, de er geniale!
  Så er der selvfølgelig også lige den roterende skæreplade og min OttLite lampe!
  Hilsen Annelise

  SvarSlet
 15. Jeg tror nok, at den roterende skæreplade er den, jeg ikke ville undvære, men min nye accuquilt GO er jeg også glad for, men er der i det hele taget noget man kan undvære, man skal jo ikke gå ned på udstyr! Hilsen Hanne Bruun og tak for i søndags, det var en forrygende dag

  SvarSlet
 16. Min vigtigste "gadget", er mit fingerbøl, hvis det kaldes gadget. Jeg kan ikke sy et sting uden fingerbøl. Ellers er mit skærehjul vel nok det jeg ikke kunne undvære. Har ikke sådan nogen avancerede redskaber.

  SvarSlet
 17. Binding Buddy 2.1/2 inc og 30 " lang
  Jeg købte en meget lang lineal der er god til at skære på skrå med .
  Eks til når man skal kante cirkler ,på dækservietterne
  Den er altså god :):)

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.