torsdag den 9. maj 2013

EQ - hent månedens stoffer

Hver måned udgives en ny samling stoffer til at hente til din EQ. Du finder filen på DoYouEQ Det er meget nemt at hente filen og gemme den på computeren, så du senere kan bruge stofferne i EQ.

Når du er kommet ind på siden, klik ker, så højreklikker du på knappen "download as libary", vælg gem som og udpeg din mappe med EQ. Jeg har en mappe, der hedder "myeq7" og inde i den en mappe, som hedder "fabrics". Her højreklikker du igen og vælger indsæt. Vupti er de nye stoffer på plads og kan findes under libraries, fabrics i EQ.

Jeg har gjort en lille videovejledning, så du kan følge med på min skærm og se, hvordan jeg gjorde. Skriv endelig, hvis det driller. Jeg vil gerne hjælpe.


1 kommentar:

  1. Tak Laila, du er bare så hjælpsom, det er helt vildt......knus fra mig

    SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.