fredag den 12. april 2013

Quiltersjov 12. april

Hold da op, jeg vidste ikke, at der var så mange forskellige måder at fortælle, hvem der har syet quilten. Det er super skønt at blive så meget mere vidende på bare en uge, tak fordi I tog jer tid til at skrive.

Der skal findes en vinder blandt jeres svar, jeg har trukket nr. 9 idag. Det betyder, at jeg skal sige tillykke til : Anne Nyvang Christiansen. Du får et gavekort næste vi ses.

Ugens puslespil er en af de quilts, som kan skæres med Accuquilt.




preview

Lige nu leger jeg med blokken, som var på i går til en kaffeserviet eller måske en løber. Den er blevet lidt større siden i går, målene passer nemlig bedre, hvis den er 12 ". Men jeg skal nok skrive om det, når den er nået lidt længere. Ellers ligger fuglen jo og venter.
Vi er nået til ugens quilterfilosofi,

Hvilket projekt er du i gang med lige nu?

Skriv dit svar i en kommentar senest næste fredag kl. 13.00, så er du med i ugens lodtrækning om et gavekort til BaliQuilt.

Rigtig god weekend og husk, det er kun for sjov!

54 kommentarer:

  1. Hej Laila
    Jeg er ved at sy de sommerfugledækkeservietter som du har designet - glæder mig til de er færdige.....har valgt de samme stoffer som dig. Og så er jeg stadig i gang med Grandmothers Flowergarden.....ting ta´r tid... :o)
    God weekend.... :o)
    Mange hilsener fra Tina

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg glæder mig til at se projekterne, når de er klar. Jeg har faktisk et projekt i tankerne lige nu, som er helt oplagt til håndsyning.
      God weekend til dig også.

      Slet
    2. Det lyder spændende med det projekt - hvad er det og hvornår får vi det at se ? :o)

      Slet
    3. Det er noget med trekanter og firkanter SMILER. Det er faktisk en ide, der opstod, da jeg så billeder fra en matematikuge på en skole.

      Slet
    4. Aj altså Laila, det blev jeg jo ikke klogere af.......ej heller mindre nysgerrig.......faktisk er jeg nu MEGA nysgerrig.....pyha - det er jo ikke til at holde ud - skynd dig :o)

      Slet
  2. Anne Nyvang Christiansen12. april 2013 kl. 19.23

    Kære Laila.

    Surprice. Wauh. Tak for udtrækningen. Jeg vil glæde mig til at bruge lidt penge ;-))

    ......... og så ups........ igang med .......... ja, da jeg skulle vise dækkeservietter i Symus i onsdags, var jeg jo lige nødt til at forberede lidt ... og det endte så med, at jeg kom igang med to forskellige slags dækkeservietter.

    Jeg mangler p.t. at quilte lidt og så ellers sy kanter på dem.

    Så ÆLSKER ! jeg jo at have noget håndsyning til om aftenen foran fjernsynet og er lige gået igang med et større projekt ! ! ! som har ligget i 10 år og ventet.

    Men det betyder ingenting, bare vi har det hyggeligt !!!

    Ufo'erne taler vi ikke om - dem er jeg jo ikke igang med ;-))

    Kærlig hilsen fra Anne.

    SvarSlet
    Svar
    1. Du kommer da nemt til at rode dig ud i nye ting og sager :-) Glæder mig til at se dig.

      Slet
  3. Jeg må indrømme, at jeg lige er lidt i strikke-mode i øjeblikket, så mit fjernsyns-projekt er en bomuldstrøje til sommeren. Men jeg har også gang i noget maskin-pw. Blå mosaikker. Og så skal jeg vist videre på min pw-forårsdug - der mangler at blive borderet blomster i alle de hvide felter. Sååååå tiden skal nok gå.

    SvarSlet
    Svar
    1. Blå mosaikker, det lyder spændende. Måske noget crazyteknik?

      Slet
  4. Lige nu er jeg ved at sy lukkekanter på et slumretæppe. Tæppet skulle min ex-svigerdatter have haft til sin 60 års fødselsdag i januar! Det er nu ikke, fordi jeg har været så længe om det, men det skyldes, at det første tæppe, jeg lavede - og som var rettidigt færdigt - havde jeg bare ikke lyst til at forære hende, for jeg kunne ikke selv lide det.

    Derfor blev det til et helt nyt projekt, som er klar til afsendelse om få dag!

    Nå jo, så strikker jeg på en trøje til mit barnebarn på 22!

    SvarSlet
    Svar
    1. Lidt specielt med et projekt til en ex. Men du er et godt menneske....

      Slet
  5. Hvilket projekt? Det er et svært spørgsmål, for hvilke af de 6-7-8 ting jeg har igang, skal jeg nu vælge :-) Bedstemors blomster (swap på facebook), Ditzy Donuts blokke, (også swap), romantisk quilt med applikationer fra Victoriana Design, mystery quilt fra Quilters Club of America, et puttetæppe med applikerede hunde, et andet puttetæppe venter bare på quiltning og så er der jo UFO'erne, som helst ikke skulle være UFO ret længe - og ja, jeg laver faktisk ikke andet end at sy :-)) ha, ha, det skal I ikke tro på, engang imellem får vi også mad...

    mvh Anne-Lise B

    SvarSlet
    Svar
    1. Hold da helt op, du har da gang i noget der. Imponerende og hvor må det være skønt.

      Slet
  6. Jeg er ved at færdiggøre et billede fra et kursus med Bodil Gardener. Et kursus som var, både spændende, inspirerende, udfordrende og sjovt, så kan det ikke blive bedre.
    syhilsner Esther

    SvarSlet
    Svar
    1. Billedtæpper er meget spændende, har lige været på kursus med Karin Østergaard.

      Slet
  7. Jo jeg er lige nu i gang med et legetæppe til mit ufødte barnebarn, der mangler jeg lige ar få samlet det. Og så har jeg forstørre et mønstre på en kosmetikpung så den kan bruges som skulder taske, og så er der også lige et tæppe til mødrehjælpen som jeg skal gøre færdig for min mor som gik bort her nytårsaften, hun har syet forsiden, og så klare jeg resten. Min mor har efterlad mig alt hendes patchwork stof, så der kan bliver til mange flere tæpper til mødrehjælpen

    SvarSlet
    Svar
    1. Du har også gang i mange ting, et ufødt barnebarn. Uha, der kom lige en opgave dumpende til mig der. Jeg skal være bedstemor for tredie gang til september.

      Slet
  8. Hej Laila,
    Jeg er igang med 2 civilwartæpper, 1 syet på maskine, hvor blokkene er næsten færdige og 1 håndsyet, hvor jeg mangler 1/3del af blokkene. På bedding har jeg så et tæppe til mit barnebarn med feer, hvor jeg købte stof for ca. 2 år siden, så hun skulle gerne have det til fødselsdagen i år. Jeg har også lige skåret stof til en pude til min mor, som hun skal have i fødselsdagsgave i næste måned. Indimellem skal slægtsforskningen også passes, så jeg keder mig ikke.

    SvarSlet
    Svar
    1. nej, det tror jeg da bestemt ikke, at du gør. Der er meget at se til, men meget af det gode ;)

      Slet
  9. Lisbeth Schwartz13. april 2013 kl. 06.28

    Hej Laila
    Jeg er ved at sy et rosentæppe i sekskanter og dækkeservietter i sort/hvid/lime med stitchery. Så der er rigeligt at gå i gang med som altid smiler....

    Rigtig god weekend

    Mange syhilsner
    Lisbeth

    SvarSlet
    Svar
    1. Det lyder super flot med de farver, jeg ville ønske, der kunne lægges billeder på her.

      Slet
  10. Hej Laila!

    Jeg er lige for tiden ved at quilte et vægtæppe "Stjernehimlens Vej", Det gør jeg i hånden, selvom det er lidt hårdt at stikke i Balistoffer. Tæppet er i klare gyldne farver med en gul og råhvid stjerne til at bryde. Glæder mig til det er færdigt, så skal jeg have syet mig en ny pude i lystige forårsfarver.

    Fo' weekend.

    Hilsen
    Ingelise

    SvarSlet
    Svar
    1. Stjernehimlens vej, lyder fantastisk flot. Måske jeg får det at se ;)

      Slet
  11. Jeg er i gang med 4 dækkeservietter, som jeg skal have med til min "søster" i England. Noget romantisk stof. 4 stykker stof ovenpå hinanden og skåret lidt på må og få og syet sammen igen. Og et par applikerede roser på hver - det bliver en fin gave.

    SvarSlet
    Svar
    1. Det bliver helt sikkert flot, håber hun synes om dem.

      Slet
  12. Jeg er i gang med alt for mange ting. Skal quilte et restetæppe, syet i hånden. Så er jeg i gang med et stjernetæppe, som jeg syr sammen med mit barnebarn på 10 år. Det skal hendes mor have til sin fødselsdag i september. Endvidere har jeg gang i et sengetæppe til min søde venindes barnebarn. Og så har jeg netop påtaget mig at sy gardiner til det plejehjem, hvor min mor boede. Så jeg tror ikke jeg kommer til at kede mig den næste uges tid eller måske 14 dage!!!????

    Hilsen
    Helle Hermansen

    SvarSlet
    Svar
    1. Det lyder bestemt ikke sådan og ellers finder du nok på noget ;)

      Slet
  13. Just nu syr jeg puttetäppe på maskin efter 2013 års mönster.

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er en god ting, jeg har et puttetæppe liggende, som jeg har lovet at quilte.

      Slet
  14. Jeg er ikke i gang med en ting. Jeg har det med at sprede mig over alt for meget. Mit primære håndsytøj er lige nu grandmothers flowergarden 240x240 cm. På maskine har jeg lige kastet mig over en stak af dine lækre fatquarters (lykkeposer) som skal blive til 10 min. blokke, med en sort i midten. Det skulle gerne ende med et slumretæppe. Jeg er også med i ditzy dounut swap. Grydelapper laver jeg heletiden, sådan indimellem, af overskudsblokke og syprøver og så er jeg lige blevet færdig med et babytæppe til en nieces nærtkommende baby.
    Glæder mig til at møde dig og din butik på mandag.
    Syhilsen Lilian

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg glæder mig også til at hilse på dig, Lillian

      Slet
  15. Som flere andre patchwork entusiaster har jeg også gang i flere projekter, men lige nu arbejder jeg (mest) på at færdiggøre toppen af mysterie quilten Easy Street fra quiltville.com. Jeg har samlet blokkene og mangler nu kun at sætte en kant omkring.
    Inge C
    inge39(at)live.dk

    SvarSlet
    Svar
    1. Den har jeg set og den så så spændende ud.

      Slet
  16. Hej Laila.

    Ja, som du jo ved, er jeg blevet den lykkelige ejer af accuquilt go. Så jeg vil nu lave et sengetæppe og et par pyntepuder til soveværelset. Og jeg glæder mig at at afprøve maskinen for alvor.


    Mange kærlige hilsner fra

    Bettina Herskind

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg vil glæde mig til at se billeder, Bettina

      Slet
  17. Har lige været en tur i Quiltegavlen, og der er jeg startet på et tæppe,hvor jeg bruger Marti Michell's skabelon M, det er ikke blevet helt færdigt. Men ellers har jeg nok som mange andre flere projekter i gang, både til maskin og hånd syning.

    De kærligste hilsener
    Mona Schnefeldt

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er skønt med en weekend, hvor du bare kan sy, sove og spise. Det værste er bare, hvis der kommer noget nyt med hjem til bunken af ufoer. Smiler

      Slet
  18. Er i gang med at sy nogle søde påfugle som jeg købte på håndarbejdsmessen i Middelfart for nogle uger siden. Og så lige et applikationsbillede af nogle vintergækker. skal snart igang med et tæppe til min datter og halvdelen skal syes i hånden, så det bliver spændende.

    Gitte M

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg har gemt billeder af påfugle gennem flere år, fordi jeg netop gerne ville sy en quilt med sådan en. De er så smukke og når jeg elsker blå, så er det bare helt perfekt. Nå, der var også lige et projekt mere ....

      Slet
  19. Hej Laila. Jeg er ved at sy kaffeservietter til svigermors nye altanbord, jeg regner med at skal quilte dem på mask. i aften. Så er jeg ved at quilte er tæppe som er syet af Balipops. Så er jeg ved at sy en fødselsdagsløber, så er jeg ved-------Ja, jeg har gang i alt for mange ting. Hilsen Helene

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, søde Helene. Du sidder vist aldrig stille.

      Slet
  20. Hejsa

    Sommerfuglene får nyt liv på a4 postkort - et paspahtou kort fores med pladevat hvorefter bagstof dekoreres med sommerfugle af silke, herefter optegnes vingespidser (der ikke kan ses da de dækkes af kortkant) med samme kulør som silke eller med guld/sølv.

    Hilsen Ulla

    SvarSlet
    Svar
    1. Hold da op, det lyder spændende. Sikkert syet med flot tråd også.

      Slet
  21. Lige nu syr jeg på et tæppe til dukkesengen, det er til den dukke, som bor her hos farmor. Denne gang jeg syr over pap, det er hyggeligt og praktisk, både fordi man kan tage det med sig, og fordi det er hurtigt at pakke væk, især hvis det skal være hemmeligt! Mange hilsner, og godt forår, Inger

    SvarSlet
  22. Hej Laila. Det ser spændende ud, dit projekt. Ja, jeg har gang i en løber, et puttetæppe til mit skønne barnebarn, dækkeservietter og krus brikker + 3 strikke projekter. Hilsen Jane

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Jane, ja det er spændende. Du har sørme gang i mange ting.

      Slet
  23. Hej Laila

    Lige nu er jeg i gang med 2 projekter. Det ene er et håndsyet Dear Jane tæppe, det andet er et puttetæppe til mit barnebarn Oliver, det er et tæppe med ugler.

    Hilsen Aase R.

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er helt utroligt, at det kan blive ved med de ugler.

      Slet
  24. Hej Laila
    Jeg er igang med at quilte mit Happy Stitchers og samtidig syr jeg et tæppe til mit barnebarn, det er syet på amerikansk.
    Hilsen Birthe

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Birthe, der er bare så mange, der syer stitchery for tiden. Jeg er jo ikke rigtig til håndsyning, men det ser flot ud!

      Slet
  25. jeg er i gang med et puttetæppe i blå nuancer i balistoffer. Stoffet har jeg haft liggende længe, og så er det sjovt og dejligt at man pludselig får brug for det man købte, fordi at man netop ikke kunne leve uden, at man bare måtte
    købe det.

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Hanne, ja det er helt vidunderligt, når det sker. For så valgte man jo rigtigt, da man købte ;)

      Slet
  26. Hej
    Er ved at sy en oval dug til mit spisebord, i beiges og brune farver med en rød ,som kontrast nogle steder.lone

    SvarSlet
    Svar
    1. Det lyder flot, Lone. Ovalt er ikke det nemmeste at sy.

      Slet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.