tirsdag den 16. april 2013

April fq leg

Alle dele ligger nu klar i cellofanposen, hvor månedens fq pakke boede. Der er skåret efter målene fra eq vejledning. Dog er de sidste to dele skåret efter skabelonen. Det vil sige først en strimmel som angivet efter skærevejledning. Derefter lægges skabelonen på og så er det nemt led vinklerne. Skal der skæres mange, kan den evt lamineres eller skæres i skabelonplastic.

Delene er små, men jeg vil så gerne undgå stamps. Mens jeg skar, tænkte jeg, at der kunne også sys fire blokke til en pude. Det må tiden vise, der er skåret til tre blokke nu og der er mere stof. Men så kunne pakken måske række til bagside og lukkekant igen.

Nærmere følger. Nu er det tid til frokost.

6 kommentarer:

 1. Nøøjj, Laila, så gjorde du det !!!!

  Sikke et arbejde.

  Jeg glæder mig til at se det færdige resultat.

  Tusind tak for sidst.

  Kærlig hilsen Anne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak i lige måde, ja, nu er det spændende om den kan sys sammen på den måde.

   Slet
 2. Det ser vildt spændende ud. Venter spændt på næste step...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også meget spændt, det driller lidt med delene til "blomsten2 ude i hjørnet. Men mon ikke jeg finder en løsning.

   Slet
 3. Det ser RIGTIGT spændende ud Laila......glæder mig til at se det færdige resultat :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er MEGET spændt om det kan lade sig gøre at få den syet uden papir. Jeg må sige, at lige denne model ville nok være lidt nemmere , KUN lidt, at sy i hånden, søde Tina.

   Slet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.