tirsdag den 19. marts 2013

Spørgetime Superior Threads

I morgen aften kl. 19.00 - 20.00 kan du få svar på spørgsmål vedrørende trådklubben fra Superior Threads University.

Det vil jeg sige, at jeg er online og sender (forhåbentlig) "live" i det nævnte tidsrum og vil forsøge at svare på dine spørgsmål.

Det er også muligt at jer som deltager både kan stille og svare på spørgsmål, komme med kommentarer og i det hele taget gøre det til en god oplevelse med udveksling af vores fælles erfaringer med Superior Threads University.

Det er for dig, som allerede er tilmeldt, for dig som lige har tilmeldt sig, for dig som er lidt nysgerrig på det og for dig, som synes det lyder spændende.


Udsendelsen er nu afsluttet, men du kan se den her, hvis du ikke fik kigget med, mens det var live. Der var ikke det store fremmøde og ej heller spørgsmål. Men jeg prøver igen en anden gang, måske du kan være med der.

Lige nu kan du tilmelde dig trådklubben, se mere ved at klikke her

6 kommentarer:

 1. Jeg kan både se og høre dig, men hvordan stiller man spørgsmål til dig ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at du kiggede med, ærgerligt at der ikke var mulighed for at spørge. Jeg må undersøge det mere, men der er ikke så meget vejledning lagt ud til det endnu.

   Slet
 2. ja det er jo smart hvis man ikke kan spørge Så kan man jo høre :)):

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, så blev du nødt til at høre efter HIHI. Da jeg deltog i et hangout, var der til at skrive kommentarer undervejs.

   Slet
 3. Hej Laila!

  Ja men du er jo en rigtig movie-star. Jeg var ikke hjemme i går aftes, bare ærgerligt, men jeg har fået set det i dag. Meget inspirerende og overvejer, om jeg skal være med.

  Hilsen
  Ingelise

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak , Ingelise. Dejligt at du har set med. Du skal være hjerteligt velkommen i trådklubben.

   Slet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.